Valeria Lukyankova  are 2,5 milioane de urmăritori pe mai multe conturi de rețele sociale, dar a fost nevoită să închidă brusc „clubul” social-media după ce poliția din Rusia a acuzat-o că își pune fanii în pericol de otrăvire cu sfaturile ei periculoase.

Cunoscută de ani de zile sub numele de "Barbie ucraineană", ea se autodenumește și prințesa extraterestră Amatue.

Citește și: Cine este femeia de 45 de ani care urmează să fie executată în Singapore pentru 30 de grame de droguri

În aceste zile, Valeria Lukyankova  se confruntă cu o anchetă din partea poliției și parchetului rus, în ciuda faptului că este o susținătoare avidă a lui Putin.

Cum a călcat pe bec "Barbie din viața reală"

Printre acuzațiile împotriva Valeriei Lukyankova se numără aceea că și-a îndemnat adepții să bea terebentină pentru a-și scăpa corpurile de paraziți.

Citește și: VIDEO- Filmul „Barbie” a fost lansat și în România. Cum au fost îmbrăcate vedetele noastre la eveniment

O altă afirmație controversată este că și-a îndemnat fanii să respire din aburul de mercur pentru că „se trezesc abilitățile paranormale și amintirea vieților anterioare”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Valeria Lukyankova, Barbie care conduce o sectă paranormală

Valeria Lukyankova, Barbie care conduce o sectă paranormală

[Sursa foto: Instagram]

"Barbie" e convinsă că există un vierme uriaș în corpul nostru

Femeile au fost, de asemenea, îndemnate să „poarte tampoane cu gudron și ulei esențial de grapefruit” pentru a-și micșora organele sexuale, după cum a declarat un blogger și Youtuber specializat în expunerea vindecătorilor falși din Rusia.

Lukyanova încearcă să încurajeze femeile să scape de „paraziții” care nu există, a spus bloggerița Katya Konasova.

„Terebentina este folosită în industria chimică. Nu ar trebui folosit în interiorul corpului uman”, a spus ea.

Citește și: VIDEO- Barbie vs. Oppenheimer: Care dintre cele două filme își merită atenția

„Lera [Valeria] este convinsă că un vierme înfricoșător sau o caracatiță trăiește în corpul tuturor, ceva cu tentacule care îți distrug voința și te domină”, a mai spus spus Konasova.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Clubul privat Rex Deus al ucrainenei Barbie a fost închis săptămâna aceasta. Lukyanova -  despre care se crede că are 37 de ani- a postat o explicație cu ttitlul: „De ce am închis clubul Rex Deus?"

Ea a explicat: „Rex Deus a ajutat mii de oameni să se regăsească, să-și învețe misiunea, să învețe cum funcționează lumea, să stăpânească tehnologiile cuantice și să le aplice în viața de zi cu zi.


În fiecare zi primesc cuvinte de recunoştinţă de la membrii clubului.
În ciuda acestui fapt, mi-am dat seama că nu mai pot face asta.
Trebuie să împărtășesc informații cu și mai mulți oameni.
Am făcut o mulțime de cercetări în reîntinerire în ultimii ani[...] aceste informații nu se pot încadra în vechiul club."
Un comentator a spus că adevăratul motiv a fost că bloggerița Konasova a demascat-o și apoi poliția a deschis o anchetă.

"Barbie din viața reală",

"Barbie din viața reală"

[Sursa foto: Instagram]

"Barbie din viața reală",

"Barbie din viața reală"

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si