Barem Matematică simulare Evaluare Naţională 2022
Barem Matematică simulare Evaluare Naţională 2022. Iată cum arată baremul pentru simulare Evaluare Națională 2022 la Matematică! Cum vor fi punctate subiectele?
Barem Matematică simulare Evaluare Naţională 2022 . Află de unde poți descărca baremul la Română pentru simularea Evaluării Naționale 2022!
Potrivit Ministerului Educației, simulările pentru Evaluarea Națională 2022 se vor desfășura în perioada 4 aprilie- 6 aprilie, urmând ca rezultatele examenelor să se afișeze pe data de 14 aprilie.
Simularea pentru Evaluarea Națională 2022 la Română va avea loc pe 4 aprilie 2022, de la ora 9:00, iar elevii pot intra în săli până la ora 8:30, a mai anunțat Ministerul Educației.
„Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore, pentru elevii de clasa a VIII-a, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev”, potrivit Ministerului Educației.
Programa pentru simularea examenului de Evaluarea Națională 2022 pentru elevii de clasa a VIII-a, prevede eliminarea conținuturilor de la capitolul Funcții și de la Geometrie.
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Baremul pentru simularea la Matematică- Evaluarea Naţională 2022 îl puteți găsi pe edu.ro/2022/evaluarenationala.
Citeste si: Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2022
Întrucât pentru itemi obiectivi nu sunt prevăzute prevăzute spații de rezolvare, elevul rezolva aceste subiecte pe ciornă și scrie răspunsul corect în broșură. Broșura conține la final, pagini suplimentare liniate, pe care elevul le poate folosi în vederea finalizării răspunsurilor ce necesită redactare, în cazul în care spațiul alocat nu a fost suficient sau a greșit și dorește să reia rezolvarea, se arată în procedură.
Domeniul de conținut: Algebră – Subdomeniul: Funcții
Domeniul de conținut: Geometrie – Subdomeniul: Corpuri geometrice
Citeste si: Barem Română simulare Evaluare Naţională 2022
De asemenea, „notele obținute la simulările naționale nu se trec în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog”, mai precizează Miisterul Educației.
Ministerul Educației mai precizează că, potrivit reglementărilor în vigoare, „rezultatele obținute de elevi la simulare sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care acestea s-au desfășurat, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare”.