Close sidebar
Close sidebar

Băsescu: "PRU e extremist, va fi urmărit mereu de momentul în care preşedintele partidului arunca de pe scenă drapelul UE"

Preşedintele PMP Traian Băsescu a declarat, joi, despre Partidul România Unită (PRU), că România nu are nevoie de partide extremiste şi că această formaţiune va fi urmărită în toată existenţa sa de momentul în care preşedintele partidului arunca de pe scenă drapelul UE.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

"Nu aş vrea să credeţi că este un atac la un partid valoros care s-ar naşte, dar România nu are nevoie de partide extremiste. Partidul acesta va fi urmărit în toată existenţa lui de momentul în care preşedintele partidului arunca de pe scenă drapelul UE"
Întrebat despre parlamentarii care şi-au anunţat trecerea la PRU, Traian Băsescu a răspuns: "Dacă se vor trezi unde au intrat, or să dea bir cu fugiţii", scrie news.ro.

"Nu aş vrea să credeţi că este un atac la un partid valoros care s-ar naşte, dar România nu are nevoie de partide extremiste. Partidul acesta va fi urmărit în toată existenţa lui de momentul în care preşedintele partidului arunca de pe scenă drapelul UE", a declarat fostul presedinte, Traian Basescu.

Întrebat despre parlamentarii care şi-au anunţat trecerea la PRU, Traian Băsescu a răspuns: "Dacă se vor trezi unde au intrat, or să dea bir cu fugiţii", scrie news.ro.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI