Inspectorul-sef al ISJ Timis, Aura Danielescu, a declarat pentru News.ro ca incidentul s-a petrecut joi, in pauza de la ora 13.00, la Liceul ”Aurel Vlaicu” din municipiul Lugoj.Din inregistrarea postata pe internet reiese ca elevii implicati s-au pregatit special ca sa filmeze bataia, inainte de scena brutala ei aranjând mobilierul.

In imagini se vede cum un baiat ii da altuia câteva palme, il impinge de perete, apoi incepe sa il loveasca puternic, cu pumnii, pana victima cade.

Agresorul insa nu se opreste si il loveste pe cel cazut cu picioarele. Apare apoi un alt baiat care pare ca incearca sa il opreasca pe atacator, dupa care vine un altul, care il loveste si el pe cel batut.Totul se intampla sub privirile altor elevi prezenti in sala de clasa unde are loc agresiunea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Incidentul s-a petrecut la clasa a IX-a profesionala, iar agresorul este un elev de clasa a IX-a care a mai fost repetent. Sanctiunea maxima ce se poate aplica unui elev este exmatricularea, insa in acest caz nu este posibila, potrivit regulamentelor scolare. Exmatricularea se poate aplica la clasele a XI-a si a XII-a, nu si la clasa a IX-a. Consideram ca trebuie stabilita implicarea elevilor, iar cei vinovati pot avea nota scazuta la purtare, aceasta putând sa duca la repetentie”, a declarat Aura Danielescu.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si