Close sidebar
Close sidebar

Bataie cu bate si pistoale, in curtea unei firme din Falticeni. De la ce a pornit totul

Bataie ca-n codru, in curtea unei firme din Falticeni. Patru indivizi, tata si fii, sunt acuzati ca au tabarat cu bate si cu o arma peste patronul unei firme. Sa nu credeti ca administraroul a stat cu mainile in san. Ce a urmat a fost surprins de camerele de supraveghere!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile de-o violenta crunta sunt surprinse de o camera de supraveghere. Cel care agita amenintator o bata este chiar patronul unei firme din Falticeni, peste care ar fi tabarat un tata si cei patru fii ai sai.

Cel care o incaseaza in masina e unul dintre ei. Barbatul incearca sa se refugieze in masina, dar e scos cu parul afara.

In apararea lui ii sare fratele, care simte, in plina figura, lovitura patronului. Omul de afaceri apuca sa dea cu bata in celalalt frate al presuusilor agresori, cand, aproape ca e pus la pamant.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cu o arma indreptata spre el, adminstratorul firmei incearca sa se apere cu bata pe care o are in mana. Pentru ca bataia risca sa se transforme intr-o bataie de sange, unul dintre tineri intervine si ii desparte.

Acelasi lucru il face si unul dintre angajati, care reuseste sa-i tina in frau  pe doi dintre suspecti.

CE-AU AVUT DE IMPARTIT?

De la bani ar fi pornit incaierarea. Se pare ca atacatorii ar fi avut o datorie la patronul betonierei. Ieri i-ar fi dat banii, dar azi s-ar fi intors dupa o parte din ei. Ca din senin ar fi sarit la bataie, atacandu-i pe cei din sediu.

„A fost utlizata si o arma neletala care nu e supyusa autorizatii, aceasta fiind utilizata doar ca obiect contondent.

Politistii i-au identificat cu operativitate pe toti participantii la agresiune, fiind intocmite dosare de cercetare penala”, a fost declarat Ionut Epureanu, purtator de cuvand al IPJ.

Unul dintre agnajatii firmei a ajuns cu rani la spital. Cel mai probabil, agresorii se vor alege cu dosare penale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI