Bătaie ca în filme în avionul unei companii aeriene din India. O pasageră a devenit violentă cu însoțitorii de zbor și, ca o soluție pentru siguranța angajaților companiei aeriene, aceasta a fost legată de scaun pentru restul zborului.

Femeia este originară din Italia.

Citește și: „Noul Nostradamus” spune că un accident de avion va declanșa al Treilea Război Mondial în acest an

Femeia a fost legată de scaun

Incidentul a avut loc la doar câteva săptămâni după ce doi bărbați au urinat pe alți pasageri și pe scaunele dintr-un avion. Cu toate acestea, acum, o femeie a lovit un membru al personalului și l-ar fi scuipat pe altul în timpul unui zbor de la Abu Dhabi la Mumbai, potrivit BBC.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Două avioane s-au ciocnit în aer. Detalii șocante dintr-un nou dezastru aviatic

Pasagera agresivă a fost reținută la aterizare și mai apoi eliberată pe cauțiune. Italianca, cu ajutorul avocatului ei, a negat acuzațiile, afirmând că este o „poveste falsă”. Totuși, reprezentanții companiei aeriene susțin că angajații săi au fost nevoiți să o imobilizeze pe femeie pentru că a avut un „comportament violent  și comportament indisciplinat continuu”.

Citește și: Povestea impresionantă a unui naufragiat, care a supraviețuit 24 de zile pe mare mâncând doar ketchup

Cum s-a petrecut incidentul

Însoțitorul de zbor care a fost lovit de femeie  susține că totul a început în momentul în care a atenționat-o, după ce aceasta a plecat de pe locul ei de la clasa economică, la clasa business.

În plus, bărbatul o acuză și că „s-a dezbrăcat și a aruncat cu gunoaie în avion”.

Citește și: Ele și-au făcut bagajele și au plecat imediat! Cum arată Mica Unire pentru vedetele din România. Petrecerile se țin lanț pentru unele, iar altele sărbătoresc prin muncă| EXCLUSIV

Avocatul italiencei a menționat că aceasta „nu se simțea confortabil” pe locul care îi fusese atribuit și „a cerut să fie mutată pe un loc liber”, ceea ce a provocat scandalul cu personalul avionului. De asemenea, clientei sale nu i s-ar fi permis să folosească baia din cauza turbulențelor și deși a fost lăsată la toaletă apoi, la întoarcere a fost legată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si