In urma cu doua zile un taximetrist din Bucuresti care ”vâna” doar cursele pe distante lungi s-a pus cu cine nu trebuie. O femeie care apelase la serviciile sale si a fost refuzata, nu doar că l-a obligat s-o transporte la destinația dorită explicându-i că este obligația lui atâta timp cât are becul verde pornit, însă la final i-a plătit la virgulă.

Citeste si: Imagini de coșmar din închisoarea malgașă în care a stat Radu Mazăre! Rahova este hotel de 5 stele pe lângă penitenciarul din Madagascar

Citeste si: DEZVĂLUIRI Radu Mazăre a provocat un teribil accident rutier, pe când avea 21 de ani! Ce spunea fostul primar despre incidentul în care a rănit grav un om: ”Am avut fractură de femur, era să mor!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cutremur în România! Zonele în care s-a resimțit

Citeste si: Dispariția misterioasă a femeii din Slatina

Acum, o alta bucuresteanca a ramas socata de tupeul unui taximetrist care nu a lasat-o sa se urce in masina lui decat dupa ce i-a stabilit dinainte pretul exagerat de mare pentru o cursa de 6 kilometri.
”Dialog taximetrist-consumatori surprins ieri, in fata la AFI, in timp ce asteptam pe cineva:
– Domnisoara, vreti un taxi?
– Da.


– UNDE mergeti?
– In Dorobanti, (nota: 6 km)
– 50 de lei!
– Pai de ce 50 de lei?
– Pai ca atat vreau eu! Ca acum suntem doar noi si facem ce preturi vrem. Nu-ti convine, cheama-ti un Uber! Hai, hai! Ia deschide aplicatia si cheama-ti un Uber! Hă, hă, hă! Haidi pa!
Cat am stat eu acolo, cateva minute bune, scena s-a repetat cu mai multi doritori.
La un moment dat ma intrebam daca ala e acolo sa ia curse ori doar pentru a-si exprima bucuria ca nu mai e Uber in piata. El avea numar de Ilfov”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si