Camerele de supraveghere din magazin au surprins momentul în care mai mulți suporteri ai echipei Steaua București au sărit să îl bată pe un fan al echipei locale. Fără să țină cont de ceilalți oameni aflați în magazin, suporterii au intrat după el și au încercat să îl bată.

Citeste si: VIDEO| Un scandal monstru a avut loc în centrul orașului Baia Mare, unde un bărbat agresat de doi indivizi a sărit să-i bată tocmai pe mascații care i-au venit în ajutor

Cum s-a ajuns la bătaia din magazin

Bărbatul din Dej, un fost consilier local, spune că se afla la meci și stătea aproape de locurile suporterilor veniți din București, după cum relatează presa locală.

Fără motiv, aceștia ar fi început să îi adreseze cuvinte urâte, iar la pauza meciului, l-au urmărit în magazinul respectiv, unde a început bătaia. Potrivit Dejeanul.ro, până în momentul de față, nimeni nu a depus plângere.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Tzancă Uraganu, din nou în mijlocul unui scandal imens! O bătaie generală a avut loc în București, la o petrecere la care a cântat manelistul

“Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cercetările au fost demarate din oficiu, la data de 11 septembrie a.c., urmare unei stări conflictuale care s-a desfășurat în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Dej. Până în prezent, persoanele implicate nu au formulat plângeri penale cu privire la incidentul în cauză. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice”, au transmis reprezentantii IPJ Cluj.

Citeste si: VIDEO| S-au lăudat cu arme într-o mașină de lux și au transmis live pe rețelele de socializare

Meciul cu Steaua, considerat eveniment cu risc ridicat

Conform politistilor, proprietarul magazinului si-ar fi recuperat pagubele direct de la cei implicati.

Meciul era considerat inca de la inceput unul de risc, avand in vedere ca suporterii echipei bucurestene sunt cunoscuti pentru comportamentul lor violent, tocmai de aceea au fost angrenate forte suplimentare de ordine.

VIDEO- Imagini cu bătaia din magazin

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si