A fost deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe, după ce seara trecută oamenii legii au ajuns la o bătaie ce avea loc pe o stradă din Mihăilești.

Citește si: VIDEO- Scurgere de documente secrete. Compania Uber a păcălit poliția și a făcut lobby politic

Poliția a identificat o femeie de 35 de ani, un bărbat de 37 de ani, dar și un bărbat de 35 de ani și o altă femeie de 21 de ani.

Ce au transmis autoritățile

Cearta dintre cele patru persoane a degenerat, așa că s-a ajuns la un conflict de proporții. Oamenii s-au luat la bătaie și nu au ținut cont că lângă ei se află și femei.

scandal

Scandal cumplit la Mihăilești.

[Sursa foto: Breaking News Giurgiu.]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește si: Un fost polițist s-a trezit cu coroane de flori și candele la poartă

„Aseară, polițiștii din cadrul IPJ Giurgiu au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe șoseaua Tufa, din localitatea Mihăilești are loc un scandal.
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat o femeie, de 35 de ani, din comuna Dărăști, județul Ilfov și un bărbat de 37 de ani, din localitatea Mihăilești, județul Giurgiu.


Din primele verificări, a reieșit faptul că aceștia ar fi avut un conflict spontan cu un bărbat de 35 de ani, din localitatea Mihăilești, județul Giurgiu și o femeie de 21 de ani, din localitatea Bragadiru, județul Ilfov.
Cele patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.”, se arată în comunicatul oficial al Poliției.

Citește si: Al doilea scandal în traficul din Sibiu. Patru bărbați s-au luat la bătaie la ieșire din oraș

Polițiștii au deschis dosar penal pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au produs evenimentul. Mai multe persoane au fost audiate la poliția Mihăilești întreaga noapte, iar audierile vor continua și azi. Între timp, oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe.

scandal Mihăilești

Oamenii legii au intervenit pentru a aplana conflictul din stradă.

[Sursa foto: Breaking News Giurgiu.]

Citește si: Cristian Pomohaci, în centrul unui nou scandal! S-a întâmplat după un spectacol în Brașov: „Un personaj controversat și acuzat de pedofilie”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si