Close sidebar
Close sidebar

Bataie intre prostituate pe DN 7, la intrare in Simeria. O tanara de 21 de ani, umilita, lovita si furata de rivala ei

Scenele s-au petrecut in plina zi, pe marginea Drumului National 7. O prostituata a fost retinuta de politie dupa ce a batut, umilit si deposedat-o de bani si telefon mobil pe o alta prostituata.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara de 21 de ani se prostitua pe DN 7 la intrarea in Simeria cand a fost batuta si jefuita de o alta prostituata. Potrivit adevarul.ro, femeia a chemat politia si a declarat ca a fost amenintata si umilita.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat partea vătămată, o tânără în vârstă de 21 de ani, din municipiul Orăştie, care a reclamat că a fost deposedată de 150 de lei şi un telefon mobil, prin întrebuinţarea de ameninţări şi acte de violenţă, de către o altă tânără. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea unei femei în vârstă de 31 de ani, din municipiul Orăştie, suspectă de comiterea infracţiunii de tâlhărie”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Femeia care a comis infracţiunile a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI