Close sidebar
Close sidebar

Bataie la Parlamentul European! Eurodeputatul britanic Steven Woolfe a ajuns in spital dupa o altercatie cu un coleg. Ce mesaj a postat acesta pe Twitter de pe patul de spital

Eurodeputatul britanic, Steven Woolfe, a ajuns in stare critica la spital dupa ce s-a batut cu un coleg la sediul Parlamentului European.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Steven Woolfe si-a revenit dupa incidentul de la Parlamentul European. Intr-un mesaj postat pe Twitter, eurodeputatul a anuntat ca se simte bine.

"Tomografia a arătat că nu există niciun cheag la nivelul creierului. În acest moment, mă simt mai bine, mai fericit şi mai zâmbitor ca niciodată", a transmis Steven Woolfe.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Altercatia a avut loc la finalul unei reuniuni desfasurata la sediul Parlamentul European la care a participat Nigel Farage, liderul interimar al Partidului Independenţei Marii Britanii (UKIP), Steven Woolfe şi restul membrilor grupului parlamentar.

La finalul reuniunii, cei doi eurodeputati UKIP au avut o altercatie, iar Steven Woolfe a cazut la pamant dupa ce a fost lovit de colegul sau, au declarat surse pentru The Telegraph, potrivit Mediafax.

"Regret profund că, în urma unei altercaţii produse la o reuniune a eurodeputaţilor UKIP, Steven Woolfe s-a prăbuşit şi a fost transportat la spital. Starea sa este gravă", a declarat Nigel Farage.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI