De la ora 21:00, pregătește-te pentru o explozie de adrenalină, unde 49 de concurenți isi pun la bataie inteligenta si spontaneitatea! Cine va cuceri podeaua și va pleca acasă cu marele premiu? Astazi, de la 21:00, la Kanal D, telespectatorii vor putea urmari premiera show-ului “The Floor”, prezentat de Dan Negru!

Cu un mecanism simplu și distractiv, „The Floor” provoacă atât concurenții, cât și publicul de toate varstele să-și testeze spontaneitatea și cunoștințele într-o gamă largă de domenii accesibile.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Într-unul dintre cele mai tensionate momente din concurs, doi concurenți se infrunta într-o luptă contracronometru, încercând să câștige un teritoriu vital. Într-un duel strâns contra cronometru, doi concurenți au doar 45 de secunde să identifice un politician misterios! Sub presiunea timpului, unul a va pierde totul, iar celălalt a va triumfa. "Ai câștigat un teritoriu uriaș!" exclama, surprins,  Dan Negru.

Mai multe detalii despre show-ul toamnei, aflati urmarind in aceasta seara premiera “The Floor”, la Kanal D!

Începând cu 14 septembrie, în fiecare sâmbătă și duminică de la 21:00, Kanal D aduce românilor show-ul care îți va aprinde mintea și spiritul de competiție! “The Floor” promite suspans, răsturnări de situație și momente memorabile! Nu rata cel mai provocator show al toamnei!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si