Close sidebar
Close sidebar

Bătălia pentru Casa Albă devine intensă. Contracanditat surpriză pentru Trump, susținut și de miliardarul Elon Musk

Rapperul american Kanye West, un susţinător vocal al preşedintelui Donald Trump, a anunţat, sâmbătă, pe Twitter, că va candida la preşedinţia Statelor Unite ale Americii.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Trebuie să îndeplinim promisiuea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunile şi construindu-ne viitorul. Candidez la preşedinţia SUA! #2020VISION»", a scris Kanye West pe Twitter.

Potrivit Reuters, nu este clar dacă West a fost serios în privinţa unei candidaturi cu trei luni înainte de alegeri sau dacă chiar şi-a depus actele în acest sens.

West şi soţia lui, Kim Kardashian West, s-au întâlnit cu Donald Trump în 2018, la Casa Albă.

 

"Ai întregul meu sprijin", i-a răspuns lui West pe Twitter proprietarul Tesla. Elon Musk.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu creșterea de pensii și alocații? Anunț oficial

Citeste si: VIDEO| Vestul țării, prada viiturilor. Imaginile dezastrului

Citeste si: VIDEO| Chin fără sfârșit la porțile Greciei

Kanye West, născut pe 8 iunie 1977, este rapper şi producător muzical. Albumele lui au fost vândute în peste 32 milioane de copii şi au generat peste 100 milioane de accesări online.

Kanye West a câştigat 21 de premii Grammy.

Muzician şi om de afaceri, West, în vârstă de 43 de ani, este cunoscut pentru declaraţiile sale excentrice. Potrivit Reuters, la o reuniune care a avut loc în octombrie 2018, West a pronunţat un discurs incoerent şi presărat cu obscenităţi, în care a vorbit despre universuri alternative şi despre faptul că a fost diagnosticat cu tulburare bipolară, susţinând însă că de fapt problema pe care o are este că nu doarme suficient.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI