Anul trecut, pe 12 octombrie, un barbat s-a prezentat la cazarma carabinierilor din Crotone pentru a denunta ceea ce s-a intamplat. Acesta le-a spus politistilor ca in urma cu cateva ore, o femeie s-a oferit sa aiba grija de tatal lui. Ingrijitoarea, a asteptat doar cateva ore pentru a fi singur cu barbatul de 80 de ani astfel incat sa poata actiona nestingherita, scrie blastingnews.com.

Femeia a stors fructe pentru a face suc, in care a pus niste medicamente care contin benzodiazepine (o substanta care induce o stare hipnotic-sedativa) iar apoi l-a obligat pe batran sa bea. De indata ce acesta n-a mai putut opune rezistenta, romanca a facut "curat" printre bijuteriile si lucrurile de valoare ale batranului, luand pana si verighetele de la aniversarea celor 50 de ani de casnicie ai cuplului si dusa a fost.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La cateva ore de la consumarea jafului batranul s-a trezit plin de

sange si cu dureri de cap. Si-a sunat fiul care a cerut sprijinul unui echipaj medical care l-a transportat pe barbat la spital, unde medicii au constatat ca acesta fusese si batut pe langa faptul ca a fost drogat. Acesta avea o fractura craniana si comotie cerebrala.
Politistii au pornit imediat pe urmele romancei, insa din pacate, singurul indiciu pe care il aveau era un numar de telefon pe care, dupa ce l-au apelat, au descoperit ca apartinea unui alt batran tot din Crotone caruia ii fusese furat de aceeasi femeie.

Cercetarile efectuate au scos la iveala faptul ca romanca, ajutata de un complice, nu era la prima fapta, cei doi jefuind, dupa acelasi tipar, mai multi batrani din Italia. Cand au prins-o, in casa acesteia, politistii italieni au descoperit mare parte din bunurile furate, care au fost, mai apoi restituite pagubitilor. 

Sursa foto: blastingnews.com
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si