Mircea Oprean este fostul ginere al lui Nicolae Ceausescu, fiind casatorit cu Zoia, fata dictatorului, care a incetat din viata la 57 de ani, in noiembrie 2006, rapusa de cancer. Cadru didactic de marca in cadrul Universitatii Politehnica din Capitala, Oprean a trait la jumatatea lunii mai spaima vietii, fiind batut in parcarea facultatii de doi necunoscuti.

Socati de intamplare, fostii si actualii studenti ai lui Oprean si-au manifestat imediat dragostea si sprijinul pentru mentorul lor, postand mesaje care mai de care mai emotionante.
" SUNTETI CEL MAI BUN OM DIN LUME! Mă rog pentru dumneavoastra cu toată fiinţa, asa cum ati facut-o dumneavoastra pentru noi toti si pentru el in cele mai grele momente...VA IUBIM NESPUS!", i-a scris o fosta studenta, care a completat: "Imi umpleti sufletul cu nadejde! Imi ungeti inima cu un ulei fin de bunatate cum rar se intalneste in ziua de azi! Va mulţumesc pentru ca ne invatati si ne educati mereu, ne invatati cum sa fim să fim diplomati, cizelati si fini, să fim buni si manierati, să fim liberi in fata propriei constiinte, să cumpanim, sa iertam si sa binecuvantam....sa avem curaj si sa spunem ce avem de zis, sa ne iubim patria si oamenii ei ...". 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si