Pe FineStore.ro, găsești mii de produse, pentru toate gusturile, cu prețuri accesibile oricărui buzunar, astfel încât să nu-ți destabilizezi bugetul înainte de sărbători.

Citeste si: Cele cinci fluide trebuie verificate periodic la mașină

Aproape 4.000 de produse fac parte din oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice. Prețuri mici au toate categoriile de băuturi alcoolice: de la licori tradiționale, vin spumant sau șampanie și până la whisky, rom, vodkă, tequila, gin, lichior, vin sau coniac.

Cadouri inspirate, pe gustul fiecăruia și cu prețuri mici

Moșul despre care știi că preferă la sfârșit de an să-și sărbătorească misiunile îndeplinite ciocnind un pahar de whisky cu cei dragi, atunci cu siguranță se va bucura dacă el însuși va primi de sărbători o sticlă de Macallan, Chivas Regal, Lagavulin, Dimple,  Ballantines, Glenfiddich, Jim Beam sau Johnnie Walker, de exemplu.

Citeste si: Propunere OMS: Viteza maximă admisă în orașe să nu depășească 30 de km/h

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Dacă Moșul preferă vinul de sărbători, atunci va aprecia și o licoare bahică, fie că proveniența ei este din România sau din podgoriile din Republica Moldova, Ungaria, Italia, Franța, Germania, Portugalia, Spania, Argentina, Australia, Chile, China, Nouă Zeelandă sau SUA.

Pentru ca alegerea cadoului potrivit pentru Moș Crăciun să fie mai ușoară, fiecare sortiment comercializat pe site-ul FineStore.ro este însoțit de o descriere amănunțită ce implică istoria produsului, notele degustării, premii, caracteristici și opinii.

Citeste si: Doliu în lumea actorilor. Un celebru artist a pierdut lupta cu viața

Printre brandurile de renume pe care le poti achiziționa de sărbători cu prețuri mici, pe site vei descoperi, printre altele, Dictador, Masi, June, Mozart, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul sau Frapin.

Este bine de știut că livrarea este gratuită pentru comenzile a căror valoare depășește 199 de lei și se face în una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate.

Citeste si: Cum arată actorii din „Harry Potter” la 20 de ani de la lansarea primului film

Comenzile pot fi ridicate și personal din depozitul FineStore din Șoseaua de Centură Nr.30A, loc. Tunari, jud. Ilfov, sau din magazinul fizic din Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1, București. De anul viitor, FineStore își propune să deschidă noi magazine în alte locații în București în care să-și întâmpine clienții! Sărbători fericite!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si