Copilul de nouă luni s-a înecat cu o bucată de plastic şi, în ciuda faptului că a fost resuscitat de medici, a murit în câteva zile la spital. Părinţii săi, Adam şi Serena, au permis echipei de televiziune Channel 4 să filmeze lupta cu viaţa a copilului, ce se afla în Spitalul de Copii din Birmingham.
Episodul sfâşietor cuprinde imagini cu momentul în care Leyton a fost dus la spital, după ce tatăl său a încercat să-l resusciteze acasă, când inima copilului a încetat să mai bată.
Adam şi Serena au explicat de ce au ales să pastreze camerele de luat vederi în timpul în care Leyton lupta să rămână în viaţă, spunând că au vrut să plătească tribut fiului lor şi personalului medical."În memoria fiului nostru, care a dus o luptă curajoasă, pentru a arăta oamenilor modul incredibil în care personalul se poarta şi, mai mult decât orice, pentru a-i face pe părinţi şi fie mai conştienţi de pericole care îi pândesc pe cei mici, vom continua să luptăm tot restul vieţii noastre”, au spus cei doi părinţi.
Episodul cuprinde, de asemenea, imagini cu fratele mai mare al lui Leyton Cooper, în timp ce se afla în departamentul de terapie.

Copilul de nouă luni s-a înecat cu o bucată de plastic şi, în ciuda faptului că a fost resuscitat de medici, a murit în câteva zile la spital. Părinţii săi, Adam şi Serena, au permis echipei de televiziune Channel 4 să filmeze lupta cu viaţa a copilului, in timp ce medicii de la Spitalul de Copii din Birmingham incercau cu disperare sa il salveze.

Episodul sfâşietor cuprinde imagini cu momentul în care Leyton a fost dus la spital, după ce tatăl său a încercat să-l resusciteze acasă, când inima copilului a încetat să mai bată.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Adam şi Serena au explicat de ce au ales să pastreze camerele de luat vederi în timpul în care Leyton lupta să rămână în viaţă, spunând că au vrut să plătească tribut fiului lor şi personalului medical. "În memoria fiului nostru, care a dus o luptă curajoasă, pentru a arăta oamenilor modul incredibil în care personalul se poarta şi, mai mult decât orice, pentru a-i face pe părinţi şi fie mai conştienţi de pericole care îi pândesc pe cei mici, vom continua să luptăm tot restul vieţii noastre”, au spus cei doi părinţi.

Episodul cuprinde, de asemenea, imagini cu fratele mai mare al lui Leyton Cooper, în timp ce se afla în departamentul de terapie intensiva, scrie Daily Mail.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si