Close sidebar
Close sidebar

Bebeluș de o lună în corturile de la Vama Siret: ”Aveți o inimă mare în România. Ne-ați ajutat mai mult decât ar trebui”

Sunt peste 42.000 de refugiaţi ucraineni în acest moment în România. Aceştia au intrat în ţara noastră şi au ales să rămână aici.

Diana Bostan,

Copil Vama Siret.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alţi 60.000 de oameni au tranzitat ţara nostră şi de aici au mers către alte state europene.

Bebeluș de o lună în corturile de la Vama Siret

Majoritatea au intrat prin frontierele de nord, acolo unde timpii de aşteptare sunt uriaşi.

La Vama Siret este și un copil de numai o lună care a fost înfășurat în pături pe către părinții disperați. Ninge și este extrem de frig la Vama Siret. Oamenii vor să ajungă în Polonia și în Italia.

Citeste si: Vladimir Putin vrea să pună pe altcineva președinte în locul lui Volodimir Zelenski. Ce se va întâmpla în Ucraina

Citeste si: Mii de refugiați din Ucraina în adăpostul de la Romexpo

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

”Vă mulțumim tare mult, aveți o inimă mare în România. Ne-ați ajutat mai mult decât ar trebui, suntem tare mulțumiți pentru tot. Avem rude în Odessa” a povestit o femeie care se adăpostea în cort. 

A doua rundă de negocieri va avea loc astăzi

A doua rundă de negocieri între Rusia și Ucraina va avea loc astăzi, potrivit unui consilier prezidențial ucrainean.

A doua rundă de negocieri între delegațiile din Rusia și Ucraina va avea loc miercuri și este așteptat ca delegațiile să fie formate din aceiași reprezentanți care au participat și la prima rundă de discuții, luni.

Citeste si: Un soldat rus înarmat a fost luat la bătaie de un ucrainean. Cum a decurs lupta dintre cei doi

Citeste si: Ce afaceri deţin oligarhii ruşi care s-au întors împotriva lui Vladimir Putin?

Nu este clar deocamdată la ce oră va fi întâlnirea, dar a fost anunțată încă de ieri de presa rusă. După prima rundă, consilierul președintelui Putin, care a participat la discuții, a spus că, cel mai probabil, întâlnirea va avea loc tot în Belarus.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI