Close sidebar
Close sidebar

O femeie și-a abandonat bebelușul în ziua de Paște: „Mă numesc Enea. Mama mă iubeşte, dar nu mă poate creşte”

Un mesaj sfâşietor a fost lăsat de o femeie lângă bebeluşul pe care l-a abandonat într-un spital din Italia. Întâmplarea a avut loc de Paștele catolic.

Georgiana Balaban,

Bebelușul Enea a fost abandonat în spital, de către mama sa.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie a fost nevoită să-și abandoneze copilul în spital pentru că nu are posibilitatea să-l crească și vrea să-i ofere o viață mai bună. Lângă minor, ea a lăsat o scrisoare extrem de emoționantă: „Ma numesc Enea. Mama mă iubeşte, dar nu mă poate creşte”.

Citește și: „Mamă, poți să-mi aduci un tort de ziua mea?” Ultima dorință a lui Dorin, deținutul român găsit mort într-o închisoare din Italia

Băiețelul a fost descoperit în dimineaţa de Paşte, în „Leagănul pentru viaţă al Policlinicii” din Milano, Italia. Bebeluşul de 2.6 kilograme, caucazian, era într-o stare bună se sănătate. Micuțul este acum îngrijit de specialiștii în neonatologie.

Enea își caută o familie

Lângă micuț se afla și un bilet din partea copilului, dar semnat de mamă. „Bună. Mă numesc Enea. M-am născut în spital pentru că mama a vrut să se asigure că totul este în regulă și să fie împreună cu mine cât mai mult posibil”, se arată în scrisoare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Cum îl poți ajuta pe cel mic să treacă mai ușor peste o răceală?

Mama folosește cuvinte de mare afecțiune, explică cei de la spital. Femeia vorbește despre răsfăț, spune că îl iubește foarte mult, dar nu poate avea grijă de el.

Ea spune că bebelușul „este super sănătos, toate analizele făcute în spital sunt ok”, scrie La Repubblica.

Citește și: Îngrijirea pielii bebelușului: sfaturi utile și produse recomandate

„Este un lucru pe care puțini oameni îl știu, comentează Ezio Belleri, directorul general al Policlinicii din Milano, dar în spital poți naște anonim, pentru siguranța mamei și a copilului.

În plus, există leagăne pentru viață: al nostru este situat la intrare, la Clinica Mangiagalli, și vă permite să lăsaţi în deplină siguranță un copil pe care părinții lui, din păcate, nu-l pot ține cu ei. Este o decizie dramatică, dar spitalul vă permite să încredințați copilul unei instituții în care îngrijirea imediată este garantată și care păstrează absolut anonimatul părinților”.

Citește și: Declarația controversată a unui preot din România despre întreruperea de sarcină: „Să spunem lucrurilor pe nume”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI