Tragedia a avut loc chiar ieri, de  ziua Copilului. Micuțul a pierit la scurt timp după ce a venit pe lume. Familia copilului acuză medicii că nu i-au acordat atenție mămicii în primele ore de după naștere.

Citește si: VIDEO| O fetiță a murit, iar mama ei a fost rănită grav, după ce au fost lovite pe o trecere de pietoni

Mămica din Brăila trece prin clipe de coșmar. Copilul pe care urma să-l strângă în brațe a decedat chiar în timp ce trebuia să se nască. Familia femeii susține că medicii nu i-au acordat atenție.

Întâmplare șocantă în Brăila

Mămica a ajuns pe data de 31 mai la spital și urma să i se facă cezariană. Cadrele medicale au decis să amâne momentul pentru data de 1 iunie. Femeia a fost monitorizată până la ora 13:00, atunci când totul era în regulă, după care nu s-ar mai fi dus nimeni la ea.

De la ora 15:00, medicii nu i-au mai acordat deloc atenție viitoare mămici, iar la ora 18:00 au decis să verifice starea fătului înainte de a începe operație de cezariană. În acel moment și-au dat seama că pulsul bebelușului e foarte scăzut, iar atunci au hotărât să o opereze de urgență pe femeie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: Bebeluș salvat de un politician

Apoi, medicii au început intervenția de cezariană, însă din păcate bebelușul nu mai era în viață în momentul nașterii. Familia femeii susține că medicii i-au cerut mamei să semneze pentru incinerarea cadavrului bebelușului.

Părinții își doresc acum să se facă dreptate în acest sens. Femeia a avut sângeri ore în șir, însă nimeni nu a mai băgat-o în seamă după controlul de la ora 13:00.

Copilul abia a venit pe lume, apoi a murit imediat. În prezent, trupul neînsuflețit se află la morga spitalului, acolo unde familia a cerut să i se facă autopsie. Ei vor să afle ce s-a întâmplat cu el și care a fost motivul pentru care nu a reușit să fie scos cu viață din pântecele femeii.

Citește si: Descoperirile medicilor legiști în timpul autopsiilor femeilor ucise în Ucraina

Tânăra rămasă fără prunc trece prin cele mai grele momente și cu greu poate să se gândească că nu își va putea strânge în brațe niciodată copilul pe care până ieri îl avea în burtică.

Citește si: Cum arată fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf. Luca Reghecampf este într-o relație cu o fostă gimnastă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si