Sfârșit șocant pentru un bebeluș. Copilul s-a născut cu o malformație la inimă, însă medicii nu i-au descoperit problema așa că l-au tratat de indigestie. O lungă perioadă de timp, băiatul a primit acest tratament.

Bebelușul de șase luni a fost consultat de opt medici, însă nimeni nu i-a descoperit problema. Copilul a fost consultat greșit așa că a primit un tratament incorect.

Copilul ar fi putut fi salvat dacă avea un diagnostic corect

Părinții copilului au mers la un medic generalist atunci când micuțul prezenta simptome asemănătoare indigestiei. Doctorii au transmis că bebelușul suferă de alergie alimentară.

bebeluș mort la iași
bebeluș mort la iași[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: SUA pregătește cu pași repezi un vaccin anti-COVID-19

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Nelu Tătaru, anunţ despre cazurile de reinfectare cu coronavirus din România

Citeste si: Clipe grele pentru familia Mădălina Manole. Tatăl regretatei artiste, în stare gravă cu coronavirus

Micuțul a fost internat în spital cu diagnosticul de alergie alimentară timp de 7 zile. În cadrul unității, acesta a primit tratament medicamentos pentru indigestie.

8 medici l-au consultat pe bebelușul din Iași

După ce a fost externat și adus acasă, în loc să se simtă mai bine, starea micuțului era din ce-n ce mai gravă. Astfel, îngrijorați, părinții celui mic l-au dus la alți doctori pentru a-i face investigații alergologice. În total, adulții au ajuns cu bebelușul la alți 7 medici.

Citeste si: România a depășit pragul de 90.000 de cazuri de COVID-19. Numărul infectărilor cu coronavirus crește îngrijorător de la o zi la alta. Sute de bolnavi se află în stare critică

Când băiatul a ajuns la spitalul de Copii ”Sfânta Maria” din Iași au apărut primele suspiciuni a unei insuficiențe pulmonare și de de malformație cardiacă. Copilul s-a stins din viață după trei luni de zile de chinuri, iar în urma autopsiei s-a constatat faptul că avea malformație la inimă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si