Familia regretatei Mădălina Manole este din nou pusă la grea încercare. Tatăl artistei a fost diagnosticat cu coronavirus și se află în stare gravă la spital.

El ar trebui internat pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Prahova, dar acolo nu mai sunt paturi libere. Familiei i s-a propus transferul la un alt spital, dar a refuzat, informează Antena3.

Citeste si: Ce se întâmplă cu coronavirusul în corpul unui copil. Studiu alarmant, înainte de startul școlii

Nu mai sunt locuri libere la ATI

Tatăl Mădălinei Manole, Ion Manole, a fost internat în această dimineaţă în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Prahova. Starea sa de sănătate impune transferul pe secţia de terapie intensivă, însă la spitalul din Ploieşti, toate paturile de la ATI sunt ocupate cu alţi pacienţi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Pericolul ascuns din PERNE. Ce se întâmplă cu sănătatea ta în 6 luni

Lui Ion Manole i s-a propus să ajungă la spitalul din Focşani, dar familia a refuzat transferul tatălui regretatei artiste, temându-se că acesta nu va rezista până acolo, pentru că drumul este lung iar spitalul din Focşani nu ar fi dotat suficient de bine.

Citeste si: Actrița Carmen Tănase, ipoteză-șoc: Ținta pandemiei sunt copiii

Medicii spun că starea lui Ion Manole este stabilă, dar are neapărat nevoie de un ventilator mecanic, care să-l ajute să respire, potrivit sursei citate.

Încă un focar de coronavirus în România

Peste jumătate dintre copiii internaţi în centrul de plasament de la Filipeştii de Târg din judeţul Prahova au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

Peste jumătate dintre copiii şi adolescenţii din centrul de plasament din localitatea Filipeştii de Târg, aflat în subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova, au fost diagnosticaţi cu coronavirus.

Cel mai mic dintre ei are opt ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si