Un bebeluș a fost găsit fără suflare chiar în fața unui hotel din București. Trupul micuțului se afla într-o pungă care ar fi fost abandonată de o tânără de 22 de ani cazată la respectivul hotel.

O angajată a hotelului ar fi descoperit nou-născutul

Descoperirea șocantă a fost făcută de o angajată a unității de cazare care făcea curățenie, iar aceasta a sunat imediat la 112.

Citește și: O îngrijitoare și-a abandonat bebelușul la gunoi de frică să nu-și piardă locul de muncă. Cazul care a șocat Italia. „Mi-a fost teamă”

„La data de 20 august 2023, în jurul orei 07:20, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 17 a fost sesizată de către un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul că un alt angajat al hotelului, care se ocupă de curățenie, a găsit, într-o pungă, un făt decedat”, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Codul Penal prevede că întreruperea cursului sarcinii, în afara unor instituții medicale, dacă vârsta sarcinii a depăşit 14 săptămâni, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani .

Codul Penal prevede că întreruperea cursului sarcinii, în afara unor instituții medicale, dacă vârsta sarcinii a depăşit 14 săptămâni, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

[Sursa foto: PixaBay]

„În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Secției 17, care au confirmat cele sesizate inițial. În urma investigațiilor efectuate a reieșit faptul că punga a fost abandonată de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, care se afla cazată la hotelul respectiv”, a mai precizat Poliția Capitalei.

Tânăra și-ar fi provocat un avort medicamentos

Femeia care ar fi recurs la gestul șocant a fost depistată de anchetatori, iar aceasta ar fi declarat că și-a provocat avortul cu medicamente, potrivit Click. Imediat după avort, tânăra a luat trupul bebelușului, l-a băgat într-o pungă de plastic și la abandonat pe trotuarul hotelului unde era cazată alături de un bărbat.

Citește și: Nouă persoane, printre care și două românce, au fost arestate. Acestea făceau parte dintr-o rețea de trafic de bebeluși în Grecia

 

Femeia care ar fi recurs la gestul șocant a fost depistată de anchetatori, iar aceasta ar fi declarat că și-a provocat avortul cu medicamente

Femeia care ar fi recurs la gestul șocant a fost depistată de anchetatori, iar aceasta ar fi declarat că și-a provocat avortul cu medicamente

[Sursa foto: PixaBay]

Trupul nou-născutului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei. Acest caz a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Codul Penal prevede că întreruperea cursului sarcinii, în afara unor instituții medicale, dacă vârsta sarcinii a depăşit 14 săptămâni, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea exercitării unor drepturi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si