O femeie din Statele Unite ale Americii a născut o fetiță. Copila a ieșit la 27 de ani după înghețarea embrionului, iar întâmplarea a făcut înconjurul lumii. Mămica putea să dea naștere fetei oricând, însă acum a decis că este momentul potrivit.

Nașterea micuței Molly este un nou record în medicină. Recordul anterior a fost câștigat de sora ei, Emma. Fetele au câștigat titlul pentru cea mai lungă perioadă în care un embrion a stat înghețat și despre care se știe că a avut ca rezultat o naștere.

Emma a fost concepută în același mod, ea s-a născut după 24 de ani după înghețarea embrionului.

„Cu Emma am fost atât de încântați să avem un bebeluș”, a declarat Tina Gibson pentru CNN.

Mama fetelor afirmă că nu recordul contează pentru ea, ci a vrut să fie împlinită și să dețină bucuria de a avea proprii ei copii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

„Cu Molly suntem la fel. Este oarecum amuzant- iar am stabilit un alt record mondial”, a adăugat mama fetițelor.

Citeste si: Doliu in lumea muzicii. Bonnie Pointer s-a stins la 69 de ani

Citeste si: Creatoarea Polidinului, celebrul vaccin românesc, nu crede în apariția rapidă a unui vaccin anti-Covid: „Perspectiva este îndepărtată”

Povestea micuțelor scoase din embrioane înghețate

Embrionii celor două copile au fost înghețați în octombrie 1992. Tina și Ben Gibson din Tennessee nu puteau să aibă copii așa că au adoptat metoda embrionului înghețat. Tina a născut-o pe Molly la sfârșitul lunii octombrie- aproape 27 de ani după ce embrionul a fost înghețat pentru prima dată.

bebelușe scoase din embrioni înghețați
Caz uimitor în America.[Sursa foto: PixaBay]

Tinerii îndrăgostiți nu au putut să devină părinți pe cale naturală, așa că Tina a rămas însărcinată cu Emma și Molly cu ajutorul Centrului Național de Donare a Embrionilor. Este vorba despre o organizație non-profit religiosă din Knoxville.

Familiile pot adopta acei embrioni neutilizați și îi pot transfera în pântecele mamelor care își doresc să îi adopte.

Mama celor două bebelușe a declarat pentru CNN în 2017, la nașterea Emmei, ​​că ea și soțul ei s-au luptat cu infertilitatea. Familia s-a gândit prima oară la adopția tradițională. Mai apoi, părinții femeii au sugerat verificarea adopției embrionilor, așa drumul lor s-a schimbat în moduri neașteptate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si