Cei doi bebeluși se aflau în interiorul unui autoturism staționat în parcarea unui supermarket. Pompierii din Focșani au fost nevoiți să spargă geamul mașinii.

Citeste si: Accident tragic! Un bebeluș de 6 luni a murit, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Bărbatul a uitat cheile în protbagaj, iar ușile s-au blocat

„Astăzi, 7 iulie, în jurul orei 15,30, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în parcarea unui supermarket din municipiul Focşani pentru deblocarea unui autoturism, deoarece doi copii, fetiţă şi băieţel de 1 an

şi 3 luni, au rămas surprinşi în interior.

Citeste si: O constănțeancă a sunat la Poliţie, afirmând că a găsit un nou-născut în curtea sa. Polițiștii au stabilit că ea era mama bebelușului

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. După sosirea unui echipaj de poliţie la locul evenimentului, a fost primit acordul tatălui, iar pompierii au procedat la spargerea geamului din partea dreaptă faţă, reuşind astfel să deblocheze uşile autoturismului”, a precizat ISU Vrancea.

Tatăl copiilor a sunat panicat la 112, după ce a lăsat din greșeală cheile autoturismului în portbagaj, iar ușile s-au blocat.

Un bebeluș de 6 luni a murit, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Un bebeluș de 6 luni a decedat după ce mașina în care se afla s-a răsturnat. Accidentul a avut loc în localitatea Chibed, iar în mașina implicată se aflau patru persoane.

Citeste si: VIDEO| România se confruntă cu o criză a incubatoarelor vitale pentru supraviețuirea bebelușilor născuți înainte de termen!

Celelalte trei victime, doi bărbați de 18, respectiv 20 de ani și o fată de 16 ani, au fost preluate și transportate la UPU SMURD Târgu Mureș. Ele au răni de cod galben și cod roșu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si