Chiar și moda are nevoie de puțin suflet. Este deviza după care se ghidează o tânără mămică din Capitală, care reușește să facă din orice petrecere de botez, un adevărat spectacol de imagine.

Citește și: VIDEO- Concert inedit în cimitirul din Cluj-Napoca. Spectacolul a adunat laolaltă zeci de oameni

„Putem realiza lumânări cu tot felul de tematici, culori”

Multe panglici colorate, figurine cu personaje din desene animate, paiete, mărgele sau dulciuri decorative. Toate sunt accesoriile nelipsite pentru ca trusoul unui bebeluși să arate cu adevărat uluitor. Fiecare detaliu este luat în considerare, astfel încât toate elementele setului pentru botez să se potrivească perfect.

Liviu Dumitrachi: „Putem realiza lumânări cu tot felul de tematici, culori. Apoi toate hăinuțele și tot ce trebuie pentru botez.”

„Cutiuță în care se taie prima șuviță pentru a rămâne amintire, o sticluță în care se pune ulei de măsline pentru mir. Uleiul pe parcursul slujbei va devine mir, atunci părinții nași vor folosi mereu la băiță.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Dorințele nașilor sunt extrem de variate. Oamenii vin cu tot felul de idei, începând de la tematici tip „junglă”, până la decoruri inspirate din basme sau văzute pe la petrecerile cu pretenții. Cătălina, ajutată de soțul ei, reușește să dea viață fiecărei idei, indiferent cât de năstrușnică este. însă pentru acest lucru, nu toate accesoriile sunt ușor de procurat.

„Această zebră din Africa, adusă de noi sunt lucrate de oamenii de acolo, sunt handmade, făcute de ei.”

Liviu Dumitrachi: „Fiecare lucru, fiecare mărgea este manual lipită de noi, numele îl facem la un gravator laser. Îl tăiem din lemn. Apoi fiecare animăluț. Totul este lipit manual.”

Pentru creatoarea acestor trusouri, călătoria în lumea bebelușilor a început odată cu botezul primului ei copil. La acel moment, Cătălina și-ar fi dorit un trusou diferit, pe care nu-l putea găsi în comerț.

Liviu Dumitrachi: „Nu a găsit pe piață ceea ce își imaginea ea, acesta este primul trusou și atunci eu am încurajat-o să găsim lucruri și să realizăm noi trusoul.”

Cei doi soți sunt încă abia la început de aventură. Și-au descoperit pasiunea și vor să se lase provocați de ideile inedite ale tuturor nașilor sau părinților care își doresc ceva diferit pentru petrecerile de moț sau de botez. Comenzile însă, trebuie făcute cu mai mult timp înainte de eveniment, pentru ca cei doi artizani să aibă timp să personalizeze totul după preferințe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si