Medicul suspendat marți seară timp de șase luni, era deja vizat de alte șase plângeri, cea mai veche fiind din anul 2013.

"Există dovezi solide de neglijenţă din partea doctorului Artur Carvalho care pot conduce la o sancţiune disciplinară", a declarat miercuri Alexandre Valentim Lourenço, preşedintele consiliului din cadrul Colegiului Medicilor pentru regiunea de sud.

Citeste si: Veste URIAȘĂ pentru familia Șărămăt! Tribunalul București a admis astăzi procesul privind constatarea nulității absolute a adopției Sorinei! ”Procesul se judecă!” EXCLUSIV

Citeste si: Pirotehniştii nu au găsit niciun dispozitiv potenţial periculos în cazul ameninţării de la sediul unei bănci de pe Calea Victoriei; traficul a fost reluat

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Părinții lui Rodrigo, bebelușul născut fără nas şi ochi şi căruia îi lipseşte o parte din craniu, au descoperit malformaţiile copilului lor în momentul naşterii, la spitalul Sao Bernardo din Setubal.

Sarcina mamei lui Rodrigo a fost monitorizată de Doctor Artur Caravalho, acesta nedepistând nicio problemă în cele trei ecografii obligatorii.

Citeste si: Echipa de robotică Autovortex reprezintă România la FIRST Global Challenge 2019, competiție care va avea loc în Dubai

Citeste si: Gestul uluitor al unui bărbat. A alergat pe contrasens cu mașina, urmărit de poliție, ca să o ceară în căsătorie pe „iubită"

"El a explicat că, uneori, părţile feţei nu sunt vizibile" în timpul ecografiilor, "atunci când faţa copilului este lipită de burta mamei", a declarat Joana Simao, sora mamei, pentru un post de televiziune din Portugalia.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si