Close sidebar
Close sidebar

Becali a rabufnit in cazul preotului Pomohaci: „Diavolul l-a luat si l-a facut homosexual”

Gigi Becali a reactionat in cazul scandalului sexual al preotului Pomohaci. Actionarul clubului de fotbal FCSB i-a indemnat pe credinciosi sa nu-si piarda increderea in Biserica, potrivit stiri pe Surse.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Biserica a luat act de aceste lucruri si probabil a fost excomunicat. El nu putea lucra...Diavolul l-a luat si l-a facut homosexual. Diavolul are puterea sa distruga lumea cu un singur deget, intr-o secunda, dar Dumnezeu nu il lasa. Noi nu trebuie sa ne smintim, trebuie sa credem in Biserica” a spus Gigi Becali despre preotul Cristian Pomohaci.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Potrivit unei inregistrari audio, preotul Pomohaci l-ar fi instiga pe un tanar care ii marturiseste ca este minor, sa ii arate partile intime, oferindu-se sa ii dea tanarului bani. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI