Close sidebar
Close sidebar

Președintele din Belarus, Aleksandr Lukașenko, vrea refacerea URSS împreună cu Rusia lui Putin

Președintele statului Belarus, Aleksandr Lukașenko, principalul aliat al lui Vladimir Putin în războiul declanșat împotriva Ucrainei, spune că Rusia și Belarus pun bazele unei noi "uniuni" de state suverane.

Sorin Negru,

Dictatorul din Belarus, principalul aliat al lui Vladimir Putin

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dictatorul din Belarus, Aleksandr Lukașenko a declarat joi că Minskul și Moscova construiesc împreună o uniune a statelor suverane, la care se vor alătura în viitor și alte foste republici sovietice, potrivit Nexta TV.

Citeste si: O țară apropiată Rusiei va introduce pedeapsa cu moartea. Condamnații sunt executați cu un glonț în cap

Belarus și Rusia construiesc o Uniune Statală care ar putea atrage și alte țări din fosta URSS, a declarat președintele Aleksandr Lukașenko, în cadrul întâlnirii cu guvernatorul regiunii Voronej din Rusia, Aleksandr Gusev, la Minsk, pe 28 aprilie, după cum informează agenția de stat din Belarus.

Lukasenko s-a întâlnit cu guvernatorul regiunii Voronej din Rusia, Aleksandr Gusev, joi, la Minsk 

[Sursa foto: Belta.by]

Lukașenko: "Această uniune va atrage și alte republici din fosta URSS”

Șeful statului belarus a menționat că vede "un mare interes în dezvoltarea cooperării" cu Belarus din partea regiunilor ruse.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Mulțumită vouă, avem această cooperare. Construim un singur stat al Uniunii pe noile principii, pentru a ne asigura că interesele tuturor sunt respectate, că statele independente suverane- Belarus și Rusia- continuă să se dezvolte.

Sunt sigur că această uniune va atrage alte republici din fosta Uniune Sovietică”, a spus Aleksandr Lukașenko, potrivit sursei citate.

Belarus introduce pedeapsa cu moartea pentru "tentative de terorism"

Parlamentul din Belarus a aprobat modificarea Codului Penal al țării pentru a introduce pedeapsa cu moartea pentru „tentativă de atac terorist”, relatează Interfax.

Citeste si: Război Rusia-Ucraina, ziua 64. Guvernul de la Kiev se aşteaptă la "săptămâni extrem de dificile". Mesajul secretarului general al ONU, aflat la Bucha

Acest proiect de lege a fost pregătit pentru „a oferi un efect descurajant asupra elementelor distructive, precum și pentru a demonstra lupta hotărâtă a statului împotriva activităților teroriste”.

Citeste si: Rusia pregătește referendumuri în republicile separatiste din Donbas

„Proiectul de lege propune modificări la Codul Penal al Republicii Belarus, prevăzând posibilitatea aplicării unei măsuri excepționale de pedeapsă sub forma pedepsei cu moartea pentru tentativa de a comite acte de terorism”, se arată în comunicat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI