Close sidebar
Close sidebar

Belgia mentine nivelul de alerta 3 dupa arestarea a 12 persoane care ar fi planuit un atac terorist la Bruxelles

Premierul belgian Charles Michel a anuntat ca Belgia va ramane sub nivelul 3 de alerta terorista, dupa ce 12 persoane care planuiau un atentat terorist la Bruxelles au fost retinuti.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Diferitele evenimente publice prevazute pentru urmatoarele zile vor avea loc, cu masuri de securitate complementare si adaptate", a semnalat Michel, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

"Suntem in alerta, urmarim situatia ora de ora", a asigurat premierul belgian, care a aratat ca vrea sa transmita un "mesaj de determinare, liniste si calm".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cele 12 persoane au fost arestate in urma a zeci de perchezitii in noaptea de vineri spre sambata, in 16 comune din Belgia in cadrul unui dosar de terorism. Desi nicio sursa nu a confirmat ca acestia planuiau un atac iminent, Parchetul federal belgian a precizat intr-un comunicat ca "elemente colectate in cadrul investigatiei au necesitat interventia imediata".

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI