Close sidebar
Close sidebar

Beneficiile consumului de portocale

Portocalele au numeroase beneficii pentru organism, dar fructele exotice pot fi folosite si in tratamente pentru fata, datorita substantelor cu puternice efecte antiimbatranire.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dincolo de gustul bun, portocalele contribuie la intarirea sistemului imunitar.

Beneficiile consumului de portocale

Fructele exotice ajuta la reglarea tensiunii arteriale si scade riscul de boli cardiovasculare. Portocalele, grepfrutul, mandarinele, clementinele pot reduce cu 19% riscul de accident vascular, potrivit Asoiatiei Americane "Inima".

Consumul de portocale mentine inima sanatoasa. Cunoscute pentru continutul de fibre, potasiu, vitamina c, aceste substante din portocale contribuie la mentinerea starii generale de sanatate, dar in special a sanatatii inimii.

Consumul de portocale este benefic pentru persoanele care sufera de diabet

In urma mai multor studii efectuate s-a constatat ca in cazul persoanelor diagnosticate cu diabet de tip 1 si tip 2 pot sesiza o imbunatatire a nivelului de zahar in sange, a lipidelor si a insulinei. Atentie, insa! Portocalele trebuie consumate cu moderatie de persoanele care sufera de diabet.

Beneficiile consumului de portocale- previne aparitia acneei

Pentru ca sunt bogate in vitamina A, portocalele ajuta la prevenirea dezvoltarii si raspandirii bacteriilor si virusurilor in organism. Mai mult, acidul citric ajuta la prevenirea ridurilor si catifeleaza pielea.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Consumul de portocale previne imbatranirea prematura a pielii.

Putini stiu ca portocalele au in compozitie antioxidanti, care protejeaza de efectul nociv al soarelui, protejeaza pielea si previne cancerul de piele.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI