Close sidebar
Close sidebar

Beneficiile consumului de vin alb. Ce scoate la iveala un studiu facut de italieni

Beneficiile consumului de vin alb nu se opresc aici. Pentru hipertensivi, aceasta licoare reduce crizele de angina.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un studiu italian scoate la iveala beneficiile consumului de vin alb. Dupa 30 de ani, cercetarile arata ca un consum moderat de vin creste speranta de viata. 
 
Beneficiile consumului de vin alb nu se opresc aici. Pentru hipertensivi, aceasta licoare reduce crizele de angina. Vinul alb poate inlesni evacuarea toxinelor din ficat si usureaza respiraţia. In cazuri usoare de gripa sau raceala, poate fi folosit pentru a spori capacitatea de aparare a organismului.
 
Concluzia ca beneficiile consumului de vin alb sunt multiple a venit dupa tinerea sub observatie a 1.536 de barbati, cu varste cuprinse intre 45 si 64 de ani. 97% din barbati au consumat 4 pahare de vin pe zi, la intervale de timp, nu toate o data.
 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI