Ceaiul de ghimbir este in top 10 cele mai recomandate remedii pentru raceala. Contine foarte multi antioxidanti, este expectorant si antifebril.

Ceaiul de ghimbir este recomandat femeilor insarcinate, pentru ca reduce cu succes greturile matinale. Se pot bea o cana cu ceai dimineata si una la pranz, ceaiul fiind neindulcit si nu foarte fierbinte. Va diminua aciditatea din stomac si senzatia de greata, scrie doc.ro.

Este de asemenea o solutie la care recurg si pacientii care au stari de voma din cazul altor afectiuni: cancer si chimioterapie, boli digestive, de ficat, etc.

Asadar, iata care sunt beneficiile ceaiului de ghimbir: raceala se vindeca mai repede, daca il consumam vom avea mai putine probleme digestive, efectul antiinflamator al ceaiului reduce durerea, ne intareste sistemul imunitar (ghimbirul este bogat in potasiu, zinc, calciu si magneziu si vitaminele B6, C si D), circulatie sangelui este imbunatatita.

Citeste mai mult aici

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si