Close sidebar
Close sidebar

Beneficiile uleiului de cocos. Bolile de care te protejezi cand consumi ulei de cocos. Stiai ca ne ajuta creierul?

Iti prezentam cateva dintre beneficiile uleiului de cocos. Acesta combate parazitii din organism.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Ne este mult mai usor, in ziua de astazi, sa dam o fuga la farmacie cand avem o durere sau cand simtim o lipsa, un "gol" in organism. Imediat cerem o pastila clasica sau un supliment alimentar si asteptam, linistiti, sa-si faca efectul. Cateodata insa, natura ne da cele necesare sa ne preparam noi un leac care nu prezinta riscuri, nu "loveste" in organele noastre vitale.

De exemplu, banuiai vreodata care sunt beneficiile uleiului de cocos? Probabil ca multora dintre noi nici nu ne trecea prin minte ca ne ajuta in atatea feluri si lupta impotriva unui numar considerabil de afectiuni.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In primul rand, printre beneficiile uleiului de cocos se numara efectul incredibil pe care-l are asupra sanatatii creierului, organul care ne conduce si fara de care am fi simple "legume". Are un rol esential in preventia si tratarea cruntei afectiuni a uitarii, Alzheimer.

Beneficiile uleiului de cocos. Calmeaza arsurile si combate parazitii din organism.

In al doilea rand, printre beneficiile uleiului de cocos regasim si vindecarea cu celeritate a racelilor si atenuarea durerilor provocate de acestea. Nu trebuie sa uitam ca uleiul de cocos si al lui acid lauric distrug candida. De asemenea, unul dintre beneficiile uleiului de cocos este actionarea sa ca lubrifiant al tractului digestiv, alimentele trecand astfel prin el mult mai usor.

Nu in ultimul rand, poti folosi uleiul de cocos pentru calmarea arsurilor, dar si pentru a combate parazitii din organism. Beneficiile uleiului de cocos sunt insa infinit mai multe. La o simpla intrebare adresata "prietenului" google sau unui specialist in preparate naturiste, vei afla ca beneficiile uleiului de cocos, toate, acopera aproape orice tip de afectiune pe care ori o distruge, ori o tine sub control.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI