Faceți cunoștință cu Benjy, un animal de companie neobișnuit. Cu o blană deasă, în culori argintii și cafenii, Benjy este un țap care știe să atragă atenția. Este jucăuș, amuzant și extrem de ascultător. Își însoțește peste tot stăpânul, dar cea mai mare bucurie a lui este să se joace pe plajă, alături de prietenul său cel mai bun: câinele familiei, Boson.

Citește și: VIDEO- Mai bine la spa decât pe plajă. Clienții aleg hotelurile cu piscine încălzite și centre de spa

Gary Angel, proprietarul lui Benjy: „Pentru că își petrece mereu timpul cu câinii, noi am început să îl tratăm și pe el ca pe un cățel cu coarne.”

Țapul este de nedezlipit de stăpânul său, pe care îl însoțește peste tot

Benjy este de nedezlipit de stăpânul său, pe care îl însoțește peste tot. Iar comportamentul blând și jovial al țapului domestic i-a uimit pe localnici din North Heaven, care îl răsplătesc cu tot felul de bunătăți.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Toată lumea îl iubește pe Benjy, este atât de politicos și de blând. Este un animal diferit, dar se comportă ca orice alt animal de companie.”

Apariția țapului a schimbat viața micii comunități din orășelul australian. Iar Benjy este, la rându-i, un norocos: animalul a fost adoptat de stăpânul său de la o fermă din zonă, care nu îl mai putea îngriji din cauza secetei.

Gary Angel, proprietarul lui Benjy: „Nu avea o valoare comercială, iar proprietarii îi căutau o casă mai bună, așa că am spus „putem face asta”.

Și iată-l.”

Acum, simpaticul animal se simte fericit în familia noului stăpân și se bucură de viață alături de cățelul familiei. Cei doi bat plaja și orașul în lung și în lat, și se bucură de atenția tuturor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si