Adriana Săftoiu a descris-o în termeni nu tocmai laudativi pe Elena Udrea în cartea ”Cronică de Cotroceni”. Fosta consilieră descrie relaţia dintre Traian Băsescu şi Elena Udrea ca fiind una nefirească, fără însă să spună textual că între ei a fost ceva mai mult.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Pe la şase seara m-a chemat la el în birou. Ea, îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând de biroul lui. Nici un gest de a masca atitudinea deloc oficială şi nepotrivită locului. Elena m-a privit cu siguranţa femeii care poate sta la propriu pe biroul şefului”, scrie Săftoiu în ”Cronică de Cotroceni”.

Mai mult, Săftoiu susţine că Udrea era ca la ea acasă în biroul Preşedintelui, chiar şi după ce a părăsit oficial funcţia pe care o ocupase la Cotroceni.

”În birou, Elena Udrea stă pe acelaşi fotoliu ca şi înainte, deşi e demisionară din funcţia de consilier. Nu ştiu dacă îşi dă seama că ne dăm toţi seama când E.U. e în biroul lui. Se simte din ton, din felul în care ne vorbeşte. Nu sunt singura care observă această îmbăţoşare a lui în prezenţa ei. Pare un fel de curcan care îşi scutură mărgelele ca să atragă prada”, mai spune Săftoiu.

Băsescu spre Berlusconi: ”Vă place? O mai aduc?”

Incredibilă este şi povestea întâlnirii dintre Elena Udrea şi Silvio Berlusconi, premierul Italiei recunoscut pentru slăbiciunea lui pentru femei frumoase. S-a întâmplat în timpul unei vizite oficiale a Preşedintelui.

”Vă place? O mai aduc?”, a glumit Traian Băsescu, văzând că Berlusconi n-o mai slăbeşte cu privirea pe blonda de la Cotroceni.

”...Şi au râs împreună(...). Berlusconi a privit-o pe Elena: ”Aş vrea să mai rămâneţi puţin, să schimbăm câteva vorbe doar noi doi”. Fabulos!”, a mai relatat Adriana Săftoiu.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si