Close sidebar
Close sidebar

Berna de la "Puterea Dragostei", dezvăluire bombă. "Am obosit, vreau să fiu singură”

Berna, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Radu, tânărul cu care a format un cuplu timp de mai multe luni. Cei doi au avut parte de o dragoste cu năbădăi, cu multe împăcări și despărțiri, iar acum se pare că relația lor a devenit istorie.

Sorin Negru,

Berna de la Puterea Dragostei, din nou singură

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Berna a dezvăluit pentru Wowbiz.ro că ea și Radu s-au despărțit de câteva zile, principalul motiv fiind gelozia partenerului său.  ”Nu mai suntem împreună, totul s-a terminat în urmă cu patru zile. De data aceasta e definitiv! Prea multă gelozie, e mai bine așa pentru amândoi! Am obosit, vreau să fiu singură”,    le-a spus Berna jurnaliștilor  prezenți la un eveniment monden. 

Citeste si: Iancu Sterp, fostul concurent de la ,,Puterea Dragostei'' a dezvăluit ce se va întâmpla cu Beni: ,,Eu te ajut și tu mă dai la poliție."

Berna de la "Puterea Dragostei", dezvăluire bombă. "Am obosit, vreau să fiu singură”

[Sursa foto: Instagram]

Berna și Radu nu sunt la prima despărțire, tot în urma unor scene de gelozie.

De fiecare dată când s-au certat cei doi nu s-au mai urmărit pe rețelele de socializare și nu au mai postat fotografii împreună în mediul online.

Prima dată când s-a întâmplat acest lucru, despărțirea a fost cauzată de o glumă neinspirată a blondinei, așa cum dezvăluia Berna în emisiunea Corneliei Ionescu de la Wowbiz.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si:  Jitaru, clipe de coșmar după despărțirea de Mona! Ce fata de la Puterea dragostei i-a furat inima?: ,,Este genul meu de femeie"

Eu și Radu ne-am despărțit pentru că am făcut eu o porcărie, nu trebuia să fac această chestie și chiar mi-a părut rău.

Eu cu Radu nu ne-am certat timp de trei luni, am avut doar mici gelozii. Dar am făcut o porcărie. Am vrut să fac și eu o glumă și l-am sunat pe Philip, dar nu eu eram la telefon, era prietena mea și din gluma aceea s-a ajuns la altceva. Eu chiar am vrut să fac o glumă,nu am vrut să îl sun pentru că îmi era dor de el sau vreau să mă împac cu el sau vreau să am ceva cu el” ,  
a dezvăluit la acel moment Berna. 

Citeste si:  Alex Zănoagă suferă după despărțirea de Simina. Ce s-a întâmplat la două zile după ce el și-a făcut bagajele și a plecat: „A plâns”

Berna, pe vremea când alcătuia un cuplu cu Radu

Berna, din nou singură

Berna l-a cunoscut pe Radu, tânăr afacerist de 22 de ani, după despărțirea de cel care i-a fost logodnic, Philip Albu. Berna și Philip au avut parte de o separare cu mare scandal, anul trecut.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

După opt luni de relație cu Radu, Berna anunță că este din nou singură.

Ea avea să fie ea cea care să renunțe de data aceasta, chiar cu o săptămână înainte de Valentine’s Day!   ”E prea multă gelozie, vreau să fiu liberă deocamdată, sunt tânără și vreau să mă bucur de viață! E un baiat bun, dar eu simt altceva acum”,   a declarat fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pentru WOWbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI