Close sidebar
Close sidebar

Berna de la Puterea Dragostei este în doliu. Trece prin momente cumplite după ce și-a pierdut bunicul: ,,Era ca un tată pentru mine”

Berna trece prin momente foarte grele în familie, după ce bunicul ei a trecut în neființă.

Alexandra Costea,

Berna de la Puterea Dragostei este în doliu. Trece prin momente cumplite după ce și-a pierdut bunicul: ,,Era ca un tată pentru mine”

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Berna   de la Puterea Dragostei trăiește o adevărată dramă, după ce bunicul ei s-a stins din viață. Fosta concurentă suferă enorm pierderea celui care a crescut-o, care îi era ca un tată, Berna a dat frâu sentimentelor care o apasă și în mediul online, acolo unde a postat câteva mesaje pentru bunicul său, apoi a dispărut complet.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Ana și Codruț au dat frâu liber sentimentelor în casa „Puterea Dragostei”

Cu toate astea, blondina a dorit să le mulțumească tuturor celor care i-au scris mesaje frumoase și au încurajat-o să meargă mai departe.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Surpriză uriașă pentru Bogdan Mocanu: a găsit roțile de la mașină tăiate

Berna, mesaj emoționant pentru bunicul ei

Fosta concurentă a emisiunii fenomen de la Kanal D a mărturisit că bunicul ei a crescut-o și că îi era fix ca un tată. Aceasta a declarat că este pentru prima dată când i se întâmplă o astfel de tragedie.

Berna și familia ei sunt foarte afectați de pierderea bunicului. Profund marcată de acest eveniment nefericit din viața ei, Berna și-a anunțat urmăritorii pe Instagram ce s-a întâmplat.

Aceasta a postat o fotografie cu doliu și un mesaj emoționant: ,,Drum lin printre îngeri, bunicul meu drag”.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Teodor Meleșcanu, dezvăluiri inedite aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D

Totodată, fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a schimbat și fotografia de profil de pe Instagram, cu una de doliu, semn că este profund marcată de pierderea bunicului ei.

Berna lipsește de ceva timp din mediul online și nu mai este activă, așa cum eram până să afle vestea cumplită. Cu siguranță, blondina este aproape de familia ei și suferă enorm după pierderea bunicului ei.

Citeste si: Răsturnare de situație în privința relației dintre Codruț și Alexandra, foștii iubiți de la "Puterea Dragostei"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI