Close sidebar
Close sidebar

Berna de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul ei. Aceasta dezvăluie motivul despărțirii

Berna de la Puterea Dragostei nu mai formează un cuplu cu iubitul ei, Radu. Relația s-a rupt după mai bine de opt luni.

Diana Puiu,

Berna de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul ei. Aceasta dezvăluie motivul despărțirii

[Sursa foto: viva.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Berna de la Puterea Dragostei și iubitul ei, Radu, s-au despărțit. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a explicat cum a ajuns în această situație.

Citeste si: Mesajul Adelinei pentru Radu după ce au câștigat sezonul 4 „Puterea Dragostei”

Tânăra a fost prezentă la un eveniment în Capitală, dar fără iubitul ei. Cu această ocazie au dezvăluit motivul rupturii lor.

Berna dezvăluie motivul despărțirii

Gelozia a fost motivul pentru care s-a despărțit de bărbatul cu care a fost împreună de peste opt luni. Despărțirea este definitivă, iar fosta concurentă a show-ului consideră aceasta fiind cea mai bună decizie.

“Nu mai suntem împreună, totul s-a terminat în urmă cu patru zile.

De data aceasta e definitiv! Prea multă gelozie, e mai bine așa pentru amândoi! Am obosit, vreau să fiu singură.”, a declarat Berna pentru wowbiz.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Bianca Comănici, fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei'', a recunoscut că simpatizează un influencer: ,,Pe el îl fac tatăl copiilor mei''

Berna și Radu s-au cunoscut după ce tânăra s-a despărțit cu scandal de fostul ei logodnic, Philip Albu.

Bernadett a fost mult timp indiscretă cu relația pe care cei doi o aveau și și-au făcut publică relația abia după câteva luni.

Berna a aflat de Radu de la o prietenă

Dornică să înceapă o altă relație, Berna a întrebat-o pe prietena ei dacă cunoaște vreun băiat potrivit pentru ea. Așa i s-a spus de Radu, iar tânăra l-a căutat pe rețelele de socializare și au început să vorbească.

“Eu l-am căutat. O întrebasem pe o prietenă foarte bună de băieți din București, dar cuminți, că nu mai voiam vagabonți.

Și mi-a spus de el, l-am căutat eu pe Instagram și i-am dat eu follow și el mi-a scris imediat.”, a povestit Berna la Teo Show.

Citeste si: Sora lui Iancu Sterp, Geta, s-a accidentat serios în urma unei provocări. Iancu Sterp și aceasta s-au întrecut în căzături

Cei doi au avut instant o conexiune, deși lui Radu i-a fost greu să o cucerească.

“Mi-a luat ceva să ajung la sufletul ei. Vorbe frumoase, m-am comportat frumos, cum o să mă comport mereu cu orice fată, e normal. Cu orice fată trebuie să te porți frumos ca bărbat. Am dus-o și acasă la părinți, au zis că e o fată frumoasă.”, spunea tânărul, în urmă cu câteva luni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI