Bernadette Laszlo uimește din nou. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D s-a lăsat pe mâna unui hairstylist pentru o schimbare bruscă de look. Tânăra s-a tuns drept până la nivelul umerilor. După schimbare, blondina le-a cerut părerea fanilor săi.

Citeste si: Philip și Berna de la Puterea dragostei vor deveni părinți

Berna de la „Puterea Dragostei” a mers la salonul de înfrumusețare alături de soacra sa, Lili Albu, dar și de prietena ei Manuela Oprișiu.

„Dragii mei, am ales să fac o schimbare radicală cu ajutorul Maryposei pentru că ea este cea mai bună în ceea ce face. O pup și o îmbrățișez, dacă vă doriți și voi asemenea culoare și tunsoare nu uitați să o contactați.” a zis Bernadette Laszlo.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Chiar sunt curioasă dacă vă place această tunsoare bob, pentru că am avut doar păr lung, în ultima perioadă, știți bine. Sunt foarte curioasă, nu ezitați să-mi dați mesaj în privat. Vă bucurați că am renunțat la coada aceea și la extensii? Da sau nu?” a adăugat Berna de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Berna de la „Puterea Dragostei”, în lacrimi de Moș Nicolae. Ce a pățit blondina

berna de la puterea dragostei schimbare de look
Berna de la Puterea Dragostei - schimbare de look.[Sursa foto: Instagram]

Fanii blondinei au reacționat imediat, iar marea majoritate a felicitat-o pe blondină. Urmăritorii lui Bernadette afirmă că îi stă mult mai bine așa și este mai naturală.

Berna și Philip Albu de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat

O veste bună pentru fanii emisiunii „Puterea Dragostei” a fost faptul că Berna și Philip Albu s-au împăcat. După luni de zile de despărțire cei doi au făcut pasul.

Deși, Philip de la „Puterea Dragostei” s-a afișat în compania mai multor domnișoare iubirea dintre el și Berna a răzbit.

Acum, cei doi îndrăgostiți se iubesc nebunește și își fac planuri de viitor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si