Close sidebar
Close sidebar

Imagini de senzație cu Berna de la „Puterea Dragostei”. Blonda este extrem de sexy

Berna de la „Puterea Dragostei” își uimește fanii pe zi ce trece. Blondina a pozat extrem de sexy, iar fanii au reacționat imediat.

Georgiana Balaban,

Bernadette Laszlo de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fanii „Puterea Dragostei” i-au admirat pozele Bernei. Blondina a pozat într-o ținută extrem de sexy. Internauții i-au adresat cuvinte de laudă fostei concurente „Puterea Dragostei”. Nu de puține ori, Bernadette Laszlo a fost asociată cu o păpușă Barbie. Asemănarea dintre cele două este evidentă.

Citeste si: Berna și Philip de la Puterea Dragostei au spus adevărul despre relația lor. Mai sunt sau nu împreună

Berna de la „Puterea Dragostei”- colaborare cu Tzancă Uraganu

Bernadette Laszlo a transmis, pe 14 aprilie 2021, că lucrează la un proiect muzical alături de Tzancă Uraganu. Blondina va dansa într-un clip de manele alături de celebrul manelist.

Citeste si: Mama lui Philip de la „Puterea Dragostei”- schimbare de look de ultim moment. Cum arată acum Liliana Albu

Berna de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Berna și-a făcut o intervenție chirurgicală, mai exact operație de implant mamar. Acum, blondina se poate lăuda cu forme voluptoase pe care și le pune în evidență purtând haine mulate.

Citeste si: Berna de la „Puterea Dragostei” la medicul estetician cu soacra. Prin ce intervenție chirurgicală a trecut mama lui Philip

Bernadette Laszlo este fostă concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D. Blondina este din Târgul-Mureș.

Citeste si: Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au împăcat, la scurt timp după ce și-au spus adio! "Mă doare sufletul..."

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, reacție dură după despărțirea definitivă de Philip! „Nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI