Bernadette Laszlo și-a pus silicoane. Focoasa blondină a zis că a făcut această schimbare în viața ei, pentru a-i arăta fostului iubit ce a pierdut. Berna a fost încurajată să facă acest pas chiar de Manuela de la „Puterea Dragostei”.

berna de la puterea dragostei silicoane
Berna își pune silicoane.[Sursa foto: Instagram]

Berna de la „Puterea Dragostei” și-a făcut intervenția de implant mamar chiar live în cadrul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D. Manuela Oprișiu a stat tot timpul lângă blondină.

„Berna este prietena mea de mult timp, de dinainte să fim în emisiune. De ani de zile...și pe tot unde am mai umblat noi. Bineînțeles, dacă ea își dorește ceva, eu prietenă bună fiind nu pot să o refuz nicidecum!” a transmis Manuela de la „ Puterea Dragostei ”.

Berna de la „Puterea Dragostei”- despărțire dureroasă de Philip Albu

Berna de la „ Puterea Dragostei ” și Philip Albu s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D. Cei doi au format un cuplu, apoi au părăsit emisiunea și s-au mutat împreună. Berna și Philip aveau planuri de viitor împreună, ba chiar au planificat nunta și își doreau un copil.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

berna de la puterea dragostei silicoane
Bernadette Laszlo și-a pus silicoane.[Sursa foto: Instagram]

În prezent, Philip Albu și Bernadette Laszlo sunt despărțiți, asta după ce Philip a înșelat-o cu o tânără misterioasă. Andreea Mantea i-a sfătuit pe cei doi să treacă peste acest episod și să se împace din nou.

Citeste si: Cu cine s-a combinat Aya de la „Puterea dragostei”. Reacția lui Akebono: „Nu mai vreau să vorbesc despre subiectul ăsta că îmi ies bube”

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei nu-l va uita prea curând pe Philip! „Aceste amintiri nu se vor uita niciodată...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si