Relația de dragoste dintre Berna și Philip se pare că a avut parte numai de suișuri și coborâșuri. În cadrul emisiunii, foștii concurenți de la Puterea Dragostei au recunoscut că încă îi leagă o iubire puternică, însă au avut probleme foarte mari de gelozie, fapt care i-a dus la mai multe despărțiri.

Cei doi îndrăgostiți au avut probleme serioase de-a lungul relației din cauză că Berna este o fire mai geloasă și îi reproșează mai mereu lui Philip orice lucru care i se pare acesteia suspect.

Totodată, fosta concurentă a show-ului matrimonial reacționează dur inclusiv când este vorba despre fotografiile făcute de Philip cu fanele lui.

Citeste si: Marinela și Robert de la „Puterea Dragostei”- în mijlocul protestelor. Ce a transmis cuplul

Frumoasa blondină a recunoscut că încă îl iubește pe Philip, însă chiar dacă dorm în același pat simte că bărbatul nu îi acordă suficientă atenție în relație. De asemenea, mai simte că o altă problemă majoră este dispariția pasiunii care i-a legat la început.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

“Ne iubim, ne-am iubit cu adevărat, dar nu ne mai înțelegem.

Nu îmi oferă destulă atenție. Lipsește comunicarea dintre noi doi. A dispărut pasiunea aia de la început. Eu am intrat în competiție pentru el, mi-a plăcut mult de el.”, a precizat Berna.

Berna și Philip au vorbit despre relația lor[Sursa foto: kanald.ro]

Berna a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii TV

”Te iubesc din toată inima mea și te voi iubi mereu. Nu știu ce o să se întâmple cu viața mea fără tine”, a spus Berna de la Puterea Dragostei, la Antena Stars.

Mai mult decât atât, a izbucnit în plâns la finalul declarației, fiind consolată de Philip.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” va deveni tătic?!- „Îmi stă bine așa!”

Ce a declarat Philip despre relația lor

Cu toate că o iubește din tot sufletul pe Berna, concurenta de la Puterea Dragostei, Philip este scos din minți de crizele ei de gelozie. Chiar dacă blondina s-a mai afișat cu alți pretendenți, el a decis să nu apară alături de o altă femeie, în perioada în care au fost despărțiți.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

“Noi nu înșelăm, dar tot apari discuții ca la 12 ani. Nu mi se pare normal. Încă nu m-am gândit la o nouă iubită. Am încredere în ea, pot să o las lângă 100 de bărbați. Sunt campion național la lupte, sala o fac pentru forță.”, a spus Philip.

”Berna a mai ieșit cu alți băieți”

Philip a dat-o de gol pe Berna și a spus că a mai ieșit și cu alți băieți, spre deosebire de el care susține că nu a ieșit cu nicio altă fată.

Ea a mai ieșit cu alți băieți, eu nu am ieșit cu nicio altă fată. Iubirea mea, te iubesc foarte mult, ești tot ce mi-am dorit pe lumea asta. Fără tine poate astăzi nu eram omul ăsta împlinit. Mă doare sufletul să văd ce este acum între noi…”, a declarat Philip în cadrul emisiunii TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si