Close sidebar
Close sidebar

Best Studios desemnat din nou cel mai bun studio din lume!

Cel mai bun studio de videochat din lume, Best Studios, s-a aflat saptamana trecuta in lumina reflectoarelor din cadrul galei AW Summit, echivalentul Oscar-ului.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Eveniment dedicat modelelor de top din videochat-ul international, carora doreste sa le recunoasca meritele si performantele pentru care se fac remarcate.

Si de aceasta data, Best Studios a triumfat la capitolul profesionalism, fiind singurul studio din lume care a castigat 8 premii. Adaugand cu usurinta in portofoliul lor de realizari chiar si cel mai mare trofeu al evenimentului „Cel mai bun studio din lume”.

Surpriza serii a fost atunci cand modelul de top Ella Preston a castigat doua dintre cele mai importante premii ca si model de videochat. Aceasta a fost incoronata drept „Premium Queen- model” datorita realizariilor financiare, dar si drept „Glamour model” pentru atitudinea si personalitatea ei puternica.

Premiile obtinute vin ca o confirmare a muncii, profesionalismului, implicarii si a seriozitatii modelelor studioului. Toata aceasta recunoastere se intampla imediat dupa ce la inceputul acestui an au castigat cele mai importante premii din cadrul Galei Lalexpo din Cali, Columbia.

Iar in Martie au castigat premiile pentru aceleasi categori in cadrul Galei de la Lisabona, Live Cam Awards.

Hai sa vedem cele 8 premii castigate de cei de la Best Studios si de ce ar trebui sa te intereseze acest lucru atunci cand te duci la un interviu pentru un post de model de videochat.

  1. Live cam studio of the year
  2. Premium Queen -model
  3. Best industry representative
  4. Best Studio Development System
  5. Best Studio Training System
  6. Best newcomer- model
  7. Most eficient model
  8. Glamour model

Recunoasterea calitatii este evidentiata prin obtinerea trofeului „Live cam studio of the year”, cel mai dorit trofeu al galei.

Trofeul „Best Studio Training System” reconfirmă ca Best Studios are cea mai buna echipa de traineri din lume si sistemul de training care ajuta modelele sa devina modele de top. Cu ajutorul acestui sistem de training, au castigat si trofeul pentru „Most eficient model”, „Glamour model” si „Best newcomer- model”.

In ultimii ani, tot mai multe romance prefera job-uri luxuriante, cazarea gratuita in locatii cheie, castigurile colosale intr-un timp scurt si programul flexibil pe care le ofera aceasta industrie. Insa, un alt detaliu foarte important al celui mai bun studio de videochat din lume il reprezinta serviciile de infrumusetare gratuite.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Best Studios acopera si depaseste cu mult toate nevoile si dorintele femeilor. Aici primesti gratuit inca din prima zi hair styling, make-up, nails styling, extensii de par, constructie gene, o garderoba generoasa si luxoasa, zambet de hollywood, buze de diva, decolteu de super star international si orice alte imbunatatiri estetice te-ar ajuta, alaturi de cea mai buna echipa foto-video care sa iti puna calitatile in valoare.

La Best Studios modelele #AuMaiMult din tot ceea ce isi doresc!

Nu mai este de mult timp o coincidenta faptul ca Best Studios este si cel mai cautat studio din Romania pentru angajari in videochat. Acesta fiind recunoscut drept primul studio la care ar trebui sa te duci daca vrei sa iti incepi cariera in acest domeniu. Lucrand cu ei, stii intotdeauna ca vei avea parte de tot ce este mai bun si vei avea incasari de mii de dolari cum nici nu ai visat.

Profesionalismul si implicarea studioului este evidentiata constant prin prezenta modelelor acestora in topurile internationale. Ei au inteles, au resursele necesare si stiu exact cum sa te ajute ca sa ai incasari uimitoare. Este un domeniu frumos. Un domeniu in care daca iti place sa muncesti, iti poti transforma viata la 180 de grade.

Tu ce vrei mai mult? Vrei mai multa distractie, mai multa libertate, mai multi bani sau mai multe avantaje la job? Mii de femei se intreaba aceste lucruri zi de zi, insa foarte putine recunosc faptul ca toate acestea sunt niste nevoi care le impiedica sa fie cu adevarat implinite.

Iti cerem sa fii o Best Women, sa te pretuiesti mai mult si sa indraznesti mai mult. Mai mult pentru tine inseamna un pas spre o noua viata implinita, lipsita de griji si nevoi. O viata pe care o poti trai asa cum vrei si asa cum meriti.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Asadar, esti pregatita sa spui “#VreauMaiMult pentru ca pot mai mult”?

Facebook: https://www.facebook.com/BestStudiosOfficial

Website: bonus.beststudios.ro

Instagram: https://www.instagram.com/beststudios.romania/

Telefon: 0730752752; 0749752752

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI