Close sidebar
Close sidebar

Bestia din est loveste Europa! Vremea rea creeaza haos in mai multe tari

Bestia din est a ajuns si in Marea Britanie. Englezii s-au trezit din primavara, din nou, in iarna. Stratul de zapada a ajuns la 30 de centimetri in sud-vestul tarii.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ninge fara oprire in Marea Britanie in ultimele 24 de ore. Atat de multa zapada s-a adunat, incat ieri au fost anulate mai multe meciuri de fotbal si rugby. Strazile sunt acoperite de omat, insa vantul este cel care creeaza cele mai multe probleme. Sute de zboruri au fost anulate si mai multe sosele au fost inchise. Politia i-a avertizat pe britanici sa ramana in case.

Assistant Chief Constable Lincolnshire Police: "Daca nu trebuie neaparat sa calatoriti, mai bine profitati de siguranta si comfortul de acasa sau de la serviciu."

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Zeci de scoli au fost inchise din cauza furtunii de zapada din Marea Britanie.

Si Franta a fost lovita de bestia din est. Scenariul e cam acelasi.

Din cauza ninsorii, autoritatile au inchis turnul Eiffel.

In Croatia sunt inundatii puternice in parcul national KRKA.

Intr-o zona din centrul tarii a fost declarata chiar stare de urgenta.

Aproximativ 500 de oameni au ramas izolati dupa ce apele au blocat accesul rutier in localitate. Inundatiile au fost provocate de topirea zapezii dar si de ploile torentiale din ultimele zile.

Si vecinii Romaniei sunt afectati de bestia din est. In Ungaria a fost emis chiar un cod rosu de ninsori si viscol pentru regiunile din est si nord-est. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI