Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Beyonce își serbează ziua în turneu. Cântăreața de talie internațională a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani

Beyonce împlinește astăzi 42 de ani, și va petrece pe scenă în Los Angeles, unde are zilele acestea 3 concerte în cadrul turneului său mondial, Renaissance. Artista a făcut spectacol la primele 2 show-uri din L.A. în fața a mii de oameni, iar ținutele și coregrafia i-au lăsat pe toți muți de uimire. La concerte au participat și nume mari, între care Meghan Markle și prințul Harry.

Redactia Stirile Kanal D,

Beyonce își serbează ziua în turneu. Cântăreața de talie internațională a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O zeiță absolută, așa au denumit-o fani pe Beyonce, la ultimele sale apariții pe scena Stadionului Sofi din Los Angeles. A impresionat prin ținute impecabile, predominant argintii și a ținut publicul în picioare. Totul, în cadrul turneului său mondial Renaissance, care a început în luna mai.

Citește și: Beyoncé i-a adus un omagiu lui O'Shae Sibley, tânărul înjunghiat mortal care dansa în acel moment pe muzica ei

Beyonce a început seria concertelor din Los Angeles vineri seară, ca o sărbătoare în avans a zilei sale de naștere, de astăzi.

La concerte au participat și nume mari, între care Dj Khaled și Jay-Z

Și-a rugat fanii să se îmbrace în cele mai sclipitoare ținute, iar la primul concert de pe Sofi Stadiam au participat vedete de rang înalt.

De la Jay-Z, soțul ei, Dj Khaled și alți cântăreți celebri, până la prințul Harry și Meghan Markle, care au dansat frenetic la concert.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Și celebrul actor Pedro Pascal a fost în primele rânduri la concertul lui Beyonce.

În a doua seară de concert, fanii au avut o surpriză, Blue Ivy, fiica cea mare a lui Beyonce și a lui Jay-Z, a dansat pe scenă alături de mama ei. La final, fanii au aplaudat-o minute în șir.

Beyonce este încă din luna mai în turneul mondial Renaissance, pentru promovarea celui de-al 7-lea album și a avut până acum peste 50 de concerte în 16 țări.

Ultimul show va avea loc pe 1 octombri, iar Forbes estimează că la finalul turneului, marea artistă va avea încasări totale de peste 2 miliarde de dolari, numai din vânzarea biletelor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI