Băieții din Casa Iubirii au pus la cale o strategie, în urma căreia Mihaela ar fi fost eliminată, însă votul Biancăi, liderul casei, a mers către Ambra, ceea ce înseamnă că Mihaela, cea care formează un cuplu a fost salvată. Gestul Biancăi va fi analizat și dezbătut în ediția de azi, iar Patrick îi va arunca mai multe cuvinte.  

Mihaela: "Îți mulțumesc încă o dată, Bianca, pentru că ai făcut acest gest pentru noi doi, în cazul în care a fost cu un alt scop... 

Citește și: Bianca a luat o decizie în privința lui Laurențiu. Concurentul începe să vadă adevărata ei față

Patrick: Îți dai seama că nu a fost un gest pe care și-l dorea să-l facă. Mai spală cu buretele puțin imaginea ei, mai rău ți-ai făcut Bianca. 

Să-ți dea Dumnezeu după suflet. Nici nu vreau să comentez despre absolut nimic, a fost decizia ta, ai fost favorita, nu vreau să comentez.",  a fost discuția celor doi, potrivit Kanal D. 

Patrick a reacționat deoarece și-ar fi dorit să ajungă la iubita lui acasă, însă visul lui s-a spulberat.  

Citește și: Radu i-a făcut un cadou special Cristinei. Alexandru nu și-a putut ascunde nemulțumirea

Bianca a luat o decizie în privința lui Laurențiu. Concurentul începe să vadă adevărata ei față

După ce au încercat să se apropie, iar amândoi păreau atrași unul de celălalt, Bianca a luat o decizie neașteptată în privința lui Laurențiu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bianca i-a rugat pe concurenți să nu o mai asocieze cu  Laurențiu  și că între ei nu va fi niciodată nimic. Concurenta este de părere că Laurențiu doar se joacă, ba chiar a insinuate că riscă să fie propus spre eliminare.

Citește și:  Radu i-a făcut un cadou special Cristinei. Alexandru nu și-a putut ascunde nemulțumirea

Aceasta a refuzat să mai participle la interacțiunea din ”cuibușorul iubirii” și susține că ar fi mai bine să se evite.

Laurențiu începe să vadă răutatea Biancăi, despre care spune că este o persoană schimbătoare și că nu ar fi căzut vreodată în capcana ei.

Bianca s-a mai arătat deranjată de faptul că Laurențiu a dat numărul lui de telefon unei ospătărițe, care ar fi avertizat-o în privința lui.

Citește și: Gelozie în Casa Iubirii. Controverse după un mic gest făcut de doi concurenți

Radu i-a făcut un cadou special Cristinei. Alexandru nu și-a putut ascunde nemulțumirea

Cristina a petrecut clipe frumoase alături de Radu, ba chiar acesta i-a adus un cadou de care concurenta a fost foarte încântată.

Citește și:  Strategiile și-au spus cuvântul în ”Casa Iubirii”. Mihaela este în pericol de eliminare

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Băieții au rămas surprinși de gesturile celor, mai ales că Radu vrea să părăsească emisiunea și a spus de mai multe ori că nu-și dorește o împăcare cu Cristina.

Cel mai deranjat a fost Alexandru, concurentul fiind dezamăgit de Radu. Acesta nu înțelege cum Radu poate fi atât de schimbător.

Citește și:  Gelozie în Casa Iubirii. Controverse după un mic gest făcut de doi concurenți

Alexandru susține că o înțelege pe Cristina și este convins de sentimentele ei pentru Radu, însă acesta ar lua totul în glumă și s-ar juca cu ea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si