Close sidebar
Close sidebar

Bianca a fost criticată pentru gestul ei din gală. Ce controverse a stârnit concurenta

Criticile nu au ezitat să apară pentru Bianca, cea care a uimit pe toată lumea cu gestul ei. Mai multe discuții au apărut în jurul acestuia.

Diana Puiu,

Bianca a fost criticată pentru gestul ei din gală. Ce controverse a stârnit concurenta

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Băieții din Casa Iubirii au pus la cale o strategie, în urma căreia Mihaela ar fi fost eliminată, însă votul Biancăi, liderul casei, a mers către Ambra, ceea ce înseamnă că Mihaela, cea care formează un cuplu a fost salvată. Gestul Biancăi va fi analizat și dezbătut în ediția de azi, iar Patrick îi va arunca mai multe cuvinte.  

Mihaela: "Îți mulțumesc încă o dată, Bianca, pentru că ai făcut acest gest pentru noi doi, în cazul în care a fost cu un alt scop... 

Citește și: Bianca a luat o decizie în privința lui Laurențiu. Concurentul începe să vadă adevărata ei față

Patrick: Îți dai seama că nu a fost un gest pe care și-l dorea să-l facă. Mai spală cu buretele puțin imaginea ei, mai rău ți-ai făcut Bianca. 

Să-ți dea Dumnezeu după suflet. Nici nu vreau să comentez despre absolut nimic, a fost decizia ta, ai fost favorita, nu vreau să comentez.",  a fost discuția celor doi, potrivit Kanal D. 

Patrick a reacționat deoarece și-ar fi dorit să ajungă la iubita lui acasă, însă visul lui s-a spulberat.

 

Citește și: Radu i-a făcut un cadou special Cristinei. Alexandru nu și-a putut ascunde nemulțumirea

Bianca a luat o decizie în privința lui Laurențiu. Concurentul începe să vadă adevărata ei față

După ce au încercat să se apropie, iar amândoi păreau atrași unul de celălalt, Bianca a luat o decizie neașteptată în privința lui Laurențiu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Bianca i-a rugat pe concurenți să nu o mai asocieze cu  Laurențiu  și că între ei nu va fi niciodată nimic. Concurenta este de părere că Laurențiu doar se joacă, ba chiar a insinuate că riscă să fie propus spre eliminare.

Citește și:  Radu i-a făcut un cadou special Cristinei. Alexandru nu și-a putut ascunde nemulțumirea

Aceasta a refuzat să mai participle la interacțiunea din ”cuibușorul iubirii” și susține că ar fi mai bine să se evite.

Laurențiu începe să vadă răutatea Biancăi, despre care spune că este o persoană schimbătoare și că nu ar fi căzut vreodată în capcana ei.

Bianca s-a mai arătat deranjată de faptul că Laurențiu a dat numărul lui de telefon unei ospătărițe, care ar fi avertizat-o în privința lui.

Citește și: Gelozie în Casa Iubirii. Controverse după un mic gest făcut de doi concurenți

Radu i-a făcut un cadou special Cristinei. Alexandru nu și-a putut ascunde nemulțumirea

Cristina a petrecut clipe frumoase alături de Radu, ba chiar acesta i-a adus un cadou de care concurenta a fost foarte încântată.

Citește și:  Strategiile și-au spus cuvântul în ”Casa Iubirii”. Mihaela este în pericol de eliminare

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Băieții au rămas surprinși de gesturile celor, mai ales că Radu vrea să părăsească emisiunea și a spus de mai multe ori că nu-și dorește o împăcare cu Cristina.

Cel mai deranjat a fost Alexandru, concurentul fiind dezamăgit de Radu. Acesta nu înțelege cum Radu poate fi atât de schimbător.

Citește și:  Gelozie în Casa Iubirii. Controverse după un mic gest făcut de doi concurenți

Alexandru susține că o înțelege pe Cristina și este convins de sentimentele ei pentru Radu, însă acesta ar lua totul în glumă și s-ar juca cu ea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI