Totul ar fi pornit de la întrebarea lui Ionuț„Atât de mult a contat Bianca pentru tine încât acum, când o vezi, te enervezi instant?”.

Bianca a izbucit în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”

Laurențiu susține că Bianca a contat pentru el, însă gesturile ei sunt de neînțeles. Ionuț a întrebat-o pe Bianca dacă regretă decizia din gală.

Citește și: Robert a fost chemat de Irina în camera roșie. Cum a reacționat Mihaela?

„Ce să-i pară rău? Are ea păreri de rău? Trebuie să ai suflet, în primul rând, ca să ai păreri de rău”,  a spus Laurențiu, potrivit kanald.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: „Eu am făcut pasul spre împăcare”. Patrick s-a întors în brațele Nonei! Primele declarații, după ce fostul concurent a părăsit emisiunea

Laurențiu nu s-a lăsat impresionat de lacrimile Biancăi:  „Dacă eram și eu o gagică plângeam și eu în gală de muream, sau ce să zic, dacă ieșeam afară din casă plângeam acasă acum și mă uitam la voi, sau ce?”.

Cristina l-a atenționat pe Laurențiu

Cristina i-a spus lui Laurențiu că va regreta vorbele spuse și că a spus că se va schimba și n-o va mai face pe Bianca să sufere.

Citește și: Flavius de la ”Casa Iubirii” este în doliu. Ce spune fostul concurent despre moartea mamei sale

„Cristina, mi-a părut rău pentru ton, acum nu ridic tonul și nici nu vorbesc altfel decât mi-aș dori.

Nu regret nimic, în esență, din tot ceea ce am zis”, a răspuns Laurențiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si