Bianca Comănici, apariție de senzație. Frumoasa câștigătoare de la "Puterea Dragostei" a apelat la o perucă blondă, de o lungime care nu depășește nivelul umerilor.

Când Bianca și-a făcut apariția în emisiunea de pe Youtube, pe care o realizează alături de Alex Mihei, ex-concurenta de la "Puterea Dragostei" a uimit pe toată lumea.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei are o nouă relație. Aceasta a făcut și declarații dureroase la adresa fostului

Bianca: „Săptămâna viitoare cred că vin roșcată"

Săptămâna viitoare cred că vin roșcată. Roșcatul ăla, foc. Nu vreau să mă vopsesc, mă las brunetă cum sunt, dar mai fac o schimbare din când în când", a declarat Bianca Comănici în cadrul emisiunii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Un moment haios a avut loc în cadrul emisiunii deoarece una dintre invitate nu a recunoscut-o pe blondă, 

„Eu nu am recunoscut-o pur și simplu. Mă uitam cine naiba e. Oricum tot mai bine îți stă brunetă', i-a spus Mary de la Puterea dragostei Biancăi în emisiunea în care a fost invitată.

Bianca, pe când era blondină în 2019

Bianca Comănici nu l-a uitat încă pe Livian! Ce mărturisiri a făcut bruneta

Fanii Puterea dragostei stiu cât de mult a suferit Bianca Comănici după despărțirea de Livian. Fosta concurentă de la reality-show s-a întâlnit cu Andreea Mantea pe holurile de la Kanal D, unde aceasta i-a făcut doi dezvăluiri emoționante.

Andreea Mantea s-a întâlnit cu Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, iar fosta concurentă a izbucnit în lacrimi când a văzut-o pe fosta prezentatoare a emisiunii Puterea dragostei.

Printre lacrimi, Bianca Comănici i-a mărturisit brunetei mai mute detalii despre despărțirea de Livian:  „Sunt mai bine acum, adică, am trecut peste aș putea să spun, cu relația, am început să învăț pentru școala de șoferi… De el nu vreau să deschid subiectul… acolo eram la emisiune și lumea s-a obișnuit cu mine, da, nu toată lumea nu reușește să mă facă să mă deschid și am încercat să închid subiectul cât am putut…"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si